Як не крути, але з віком ми красивішими не стаємо. А ось щасливішими від кількості дітей - однозначно.
Й "не будет мучительно больно за бесцельно прожитые годы"

Alisa написав:Пан коцьки, а що форми.
Як не крути, але з віком ми красивішими не стаємо. А ось щасливішими від кількості дітей - однозначно.
Й "не будет мучительно больно за бесцельно прожитые годы"

), мама і тато завжди щасливі та "трохи" заклопотані, як прекрасно, коли ті маленькі рученята гладять обличчя, тягнуть за волосся
....
ще (правда чоловік моїх мрій не поділяє, поки що. Надіюся, що він передумає.....)
kalina написав:Нас в сім'ї було двоє, брат молодший від мене на 5 років, в дитинстві ми часто бились, але зараз це одна з найрідніших для мене людей. Я вважаю що в родині має бути як мінімум двоє діток, а якщо можливості дозволяють то і більше.
Перлинка написав:А ми вже своїх й не знаємо чим здивувати на свята
Alisa написав:Дуже заздрю дівчатам, в яких друга вагітність незаплаована, а такий собі сюрприз.

Shalimar написав:kalina написав:Нас в сім'ї було двоє, брат молодший від мене на 5 років, в дитинстві ми часто бились, але зараз це одна з найрідніших для мене людей. Я вважаю що в родині має бути як мінімум двоє діток, а якщо можливості дозволяють то і більше.
не факт, что братья-сестры будут найроднейшими...

можливо через пару років змінить свою думку. Та і я поки не готова, хочу на роботу піти, а потім час покаже.Повернутись до Готуємося до батьківства
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей