Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka
Те, хто кращий, Заставний чи Надал, я взагалі не збираюсь обговорювати. Заставний мене злив ще в період балатування, коли кожного разу по тернопільському радіо, в неділю вечером, коли була передача з політиком за кавою чи щось таке, красувався лише один Заставний, так ніби більше небуло кандидатів... Я собі за нього ще тоді зробила висновок, і казал це всім відкрито. Мене переконували, що я помиляюсь...Виявилось ні. Те саме було з Надалом, коли прочитала його програму...знову всі казали, що помиляюсь, багато хто вже визнав, що таки я була права. До речі за Левківа я взагалі краще помовчу
Дівчата, це свідомі громадяни так можуть казати? Нехай робить що хоче свободівець, лиш би те саме не робив з регіонів
Я не за регіони, скажу зразу, щоб часом не думали нічого, ні, я за свідомий вибір. Коли голосувати не за те, що він з тієї партії чи тієї, а за програми, перспективи і т.д. За того, хто весь час щоб робить, а не випливає на виборах, але під популярною партією, і всі побігли поставили галочки... ТАк порядку не буде ніколи.
Бо Надал так не ходить
Ні, не це його основне завдання... 
fajno написав:надумав було щось сказати, та забоявси бути непочутим )...
.., - чи то нормально - коли кілька монологів, а діалогу як такого - катма?

Будемо мати надалі що обговорювати 
Marichka написав:Мені мер подобається хоча б тим,що він не з партії регіонів
Кокетка написав: так так то на той термінал треба було скинути гроші)) там збоку є написано все як то тре робити))) а знайомій дали не той рахунок))) вона здивувалася , що там один рахунок , а в неї другий)) (напевно саме її гроші пішли не надалу а якомусь іншому одержувачу)) ну вони то все називають благодійною організацією фонд добра
з другого боку може й надалу йдуть гроші бо в лікарні є ті модні ліжка на яких наклейки що вони куплені від міськ голови надала)) назбирав з людей тай себе рекламує(
якась прям корупційна схема![]()
Ото вже нашим людям не вгодиш ніколи...
просто він любить піаритися, але навіть це робить в рагульсько-примітивному стилі 
а не ствердила ,що це так) я ж не знаю що то за благодійна організація , чия вона і як перерозподіляють кошти. Повернутись до Політика, суспільство, Україна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей