мова йде не про те щоб "все купити" і "запхати" а про те щоб дати той мінімум який є необхідним для кожної дитини. І якщо батьки пропадатимуть на роботі щоб забезпечити купку діточок то тої любові і турботи і підтримки вони не відчують аж ніяк. Щоб дитина могла в майбутньому чогось добитися сама в дитинстві їй треба приділити час, прослідкувати за її розвитком, за її навчанням. Середньостатистичні працюючі батьки в Україні приділяють своїм дітям 15хв на добу

(нічого просто так з неба не падає, а як і падає то не всім і не завжди) Якщо в мами 6ро дітей і всі погодки то не факт що вона матиме час вивчити з дитиною табличку множення ,а з наймолодшою погратися кубиками. Бо є ще і хатня робота і т.д. Є мами-героїні які дійсно все можуть і все встигають. Таких є мало і їм треба ставити памятники. Я по собі знаю що я не така, що зараз не народжую 2гу дитину в першу чергу тому що вважаю що перша ще замала, ще недоняньчена, недолюблена щоб перейти на другий план. І що б мені там не казали що обох я любитиму однаково, всеодно перші місяці прийдеться більше часу віддавати меншій дитині.
Матеріальні блага це звичайно далеко не все, але і не думати про них я не можу. Крім того вже в мене склалася така думка що діти виростають поганими людьми не від того що в них все є, а від того що їм чогось бракує - одні мають все матеріальне, а бракує любові, інші долюблені ,але не мають матеріальних благ.
Щодо заробітчан - мені шкода і тих батьків, які не бачать як ростуть їхні діти і тих дітей, які не знають батьківської любові. Я дуже сподіваюся що моїй сімї ніколи не доведеться через таке пройти.