Глобальні оголошення!

Діточок, як на небі-зірочок...

Скільки діточок ви б хотіли народити?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Діточок, як на небі-зірочок...

Повідомлення гра з вогнем » 15 червня 2012, 00:46

далі вони вже йдуть вчитися та жити на власні кошти, можуть підтримувати стосунки з батьками прийомними можуть не підтримувати

діти виростають і самі приймають рішення :)

Шалімар, мені подобається така ідея, якщо я матиму можливість її втілити я це зроблю :)
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Shalimar » 15 червня 2012, 00:59

гра з вогнем написав:Шалімар, мені подобається така ідея, якщо я матиму можливість її втілити я це зроблю :)

а если они привяжутся к Вам и не захотят уходить? но придется, так как "договор" такой.. Ты об этом аспекте думала?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення гра з вогнем » 15 червня 2012, 01:04

я думаю, що у 18 років люди прагнуть самостійності як ніколи і мріють про те, щоб жити окремо :)
ше ого-го скільки часу, щоб перейматися тим, що прийомна дитина не хоче йти з сімї
та і взагалі не думаю, що це аж таке шось страшне, щоб цим перейматися.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Vikibee » 06 липня 2012, 11:13

Хочу трійко! І дуже хотіла б, щоб серед них був хлопчик :)
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Re: Балачки: ні про що і про все 6

Повідомлення Marichka » 25 грудня 2012, 18:28

А я хочу дитинку,з грядками і клумбами буду прощатися:) Але до того треба дойти,ще рік тому теж не хотіла.З кожним роком буде легкше!
І з кожною дитиною ! :) Психологи довели,що чим більше в мами дітей,тим вона щасливіша.
Але я не про кількість,мені одинаково,хто,скільки має дітей :)
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення kalina » 26 грудня 2012, 13:45

Я рахую що діти це радість , але перед тим як народжувати багато потрібно подумати про їхнє майбутнє чи є можливість дати їх відповідну освіту, підтримку, житло. Якщо звичайно такі можливості дозволяють то я обома руками за. Сама маю двох діток, а на третю дитину думаю вже не наважусь.
kalina Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 11 раз.
Подякували: 43 раз.

Повідомлення Marichka » 26 грудня 2012, 16:33

Я зовсім не переживаю про майбутню освіту своєї дитини чи в майбутньому дітей...Завдання тата-мами не наскладати пару тисяч на освіту,а зробити так,щоб дитина була люблена,прийнята,щоб добре їй було в сім"ї,дати впевненість,допомогти бути незалежною і самодостатньою...Знаю багато прикладів,де діти поступили без грошей і вчаться,де хотіли.І щасливій дитині зазвичай і партнер попадається "нормальний" і мають де жити,і якось життя йде не гірше,де в сім"ї одна дитина і всі над нею трясуться і на старість ще її роблять "невд"ячною",бо не може сидіти завжди коло мами.Не ображайтеся,в кого одна дитина-обставини всякі бувають,зі здоров"ям особливо.
Дуже мені подобаються слова Христа,де Він говорить,щоб не переживати,Він потурбується про все,адже турбується навіть про птахи і квіти...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Dribchuk » 26 грудня 2012, 17:01

не знаю, я не можу не переживати за матеріальний благоустрій своїх дітей в майбутньому, за освіту. З іншого боку і не проти того щоб в сімї зростало 3 і більше діток. Не можна казати що якщо 1 дитина то виросте егоїстом а як 5ро то прямо таки кращі діти від усіх. Є різні сімї за рівнем благополучності - і серед неблагополучних і нещасних сімей є ті в яких 1 дитина і ті в яких 5ро чи більше. Покладатися виключно на те що про дітей подбає Бог я теж не можу, бо це якось вже егоїстично, а яка ж тоді місія батьків як за них все зробить Бог? Моя думка така що як батьки мають бажання і бачать що їм хватить сили, терпіння і любові виховувати більше ніж одну дитину то їм обовязково потрібно народжувати ще. Бо як батьки щиро бажають мати велику сімю то вони знайдуть як заробити гроші і як ту сімю забезпечити чи знайдуть методи як дітей в майбутньому вивчити і т.д. Дуже шкода що з тими виплатами деякі батьки забувають для чого народжуються діти і часто мотивом для народження ще однієї дитини стає "бо треба зробити ремонт" чи "бо треба купити машину". Повірте, я не від одної мами таке чула. :impossible: І вроді нормальна сімя , нормальна адекватна жінка а каже що завагітніла бо треба ремонти поробити - ну мені просто волосся дибки від таких людей стає. :ireful:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення TaniaPicaSSo » 26 грудня 2012, 18:18

Dribchuk написав:Дуже шкода що з тими виплатами деякі батьки забувають для чого народжуються діти і часто мотивом для народження ще однієї дитини стає "бо треба зробити ремонт" чи "бо треба купити машину". Повірте, я не від одної мами таке чула. :impossible: І вроді нормальна сімя , нормальна адекватна жінка а каже що завагітніла бо треба ремонти поробити - ну мені просто волосся дибки від таких людей стає. :ireful:

Та ну. Якось нелогічно. Вже не кажучи про моральну сторону цього питання, чисто фінансово дитина прибутків не принесе, а лиш навпаки. Хай та одноразова виплата піде на ремонт, а далі шо? Гроші пішли, ремонт зроблений, а дитину то треба годувати, вдягати, розвивати ще купу років. Тут ніякого грошового прибутку бути не може. :impossible:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Ulkanet » 26 грудня 2012, 18:22

TaniaPicaSSo написав:
Dribchuk написав:Дуже шкода що з тими виплатами деякі батьки забувають для чого народжуються діти і часто мотивом для народження ще однієї дитини стає "бо треба зробити ремонт" чи "бо треба купити машину". Повірте, я не від одної мами таке чула. :impossible: І вроді нормальна сімя , нормальна адекватна жінка а каже що завагітніла бо треба ремонти поробити - ну мені просто волосся дибки від таких людей стає. :ireful:

Та ну. Якось нелогічно. Вже не кажучи про моральну сторону цього питання, чисто фінансово дитина прибутків не принесе, а лиш навпаки. Хай та одноразова виплата піде на ремонт, а далі шо? Гроші пішли, ремонт зроблений, а дитину то треба годувати, вдягати, розвивати ще купу років. Тут ніякого грошового прибутку бути не може. :impossible:

та чого ж. якшо в сімї вже є діти, то "логічно". я тоже таких знаю. так та мама казала, шо на те третє вже не тре нічого купувати, каляска є, колиска - тоже, одягу повно зі старших. вот і зробили ремонт і меблі купили до хати нові. :sad:
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Поперед.Далі

Повернутись до Готуємося до батьківства

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей