катюня написав:признавайтесь хто з ХМЕЛЬНИЦЬКОГО
ну не так, щоб прямо з Хмельницького... але, певний звязок є, це точно...

Гість написав:Дорога oksi, дуже рада, що тобі сподобалися подаруночки, адже ти їх отримала ще перед Миколаєм і не звітувала, я ну дуже хвилювалася.Але мушу Тебе розчарувати Твій Миколай не Тайгер ( доставляв мій чоловік) а для підказки після ніка Mykolka я написала свій нік, такщо шукай свій бланк доставки і дивися![]()

flower написав:о то Тайгер тоже скрапбукінгує? Бачу нашу откритку з майстеркласу)
цікаво чи свого Миколайка, чи то вже Діда Мороза теж буду знати 
Гість написав:Дорога oksi, дуже рада, що тобі сподобалися подаруночки, адже ти їх отримала ще перед Миколаєм і не звітувала, я ну дуже хвилювалася.Але мушу Тебе розчарувати Твій Миколай не Тайгер ( доставляв мій чоловік) а для підказки після ніка Mykolka я написала свій нік, такщо шукай свій бланк доставки і дивися
) (адже перед адресою був нік і я подумала...) вперше ж беру участь. Переглянула всі 36 сторінок з ніками
і все одно не знайшла. Це ж я така неуважна??? Та й з бланку ми шукали Mykolku))), але не знайшли. Аж тепер склали з сином пазли із бланку доставки (донечка після твоєї книжечки з новорічними іграшками навчилася різати ножицями і порізала бланк, адже там теж були новорічні ялинки) і віднайшли ймення свого Миколайка. Оце я, дівчата, сіла в калюжу!!!! Але ж як, підкажіть, за адресою знайти свого підопічного?????
oksi написав:Ой, мамоньки, а я підбирала подарунки під Тайгер (вік та рід занять) (адже перед адресою був нік і я подумала...) вперше ж беру участь.
oksi, та, особа, якій ТИ готуєш подарунок не ТА, від якої отримуєш ти...Тому дівчатка і перепитують-вгадують своїх Миколаїв (тих, від кого отримали дарунки), бо вони від початку не знають, хто це буде... Знає тільки Поштарик, який роздає адреси. 

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей