Наталі Дуже рада що сподобалося! Я старалася, трохи не встигала, але таки встигла.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
сьогодні сама зайшла на пошту і спитала, чи є для мене посилочка, то відповіли, що ще вчора прийшла. але в нас так пошта в селі працює, що поки сам не нагадаєш про себе, доти може посилка там лежати ( але подаруночок мені дуууже сподобався, миколайчик вгадав мої бажання якраз те, що мені було потрібно це боді, якраз підійшло, відразу приміряла)))) формочки для випічки печеньок, оце вже напечу гору смачного печива і чекатиму Миколайчика в гості на чай смачнющі конфетки баунті, листівочки з чудовими словами. Дякую своєму Миколайчику, що так постарався і зробив для мене свято. і я вже знаю хто це Ліля (Лільондр) щиро дякую за чудовий сюрприз
Любочка, дуже рада що тобі сподобався подаруночок. Дуже старалася Переживала чи боді підійде А формочки такі купила про які сама мрію ;) треба таки і себе потішити ;) і муза на мене нахлинула коли я про тебе думала. От і віршик вийшов.
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його. (Пр.14:1) Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде. (Пр.14:23)
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Мені дуже приємно,що ти так старанно підібрала подарунок для мене!І листівка дуже сподобалась і підсвічники ціккаво зробити,а Павлик буде корівкою гратися!А вишивка особливо дорога,бо ти вишивала її своїми руками!
Востаннє редагувалось Наталі в 20 грудня 2012, 16:40, всього редагувалось 3 разів.
Наталі Дякую за теплі слова! Рамочку спеціально не підбирала до вишивки бо не знала яка ліпше підійде, тому сподіваюся що знайдеш для неї місцинку і рамочку також) Нехай Павлик допомагає мамі робити підсвічнички))))))))
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
Ура!!!!!! і до мене прийшов Миколай!!!!! я щойно з пошти! дуже дякую за подарунок!!! видно, шо Миколайчик мене знає або читав мої повідомлення, бо є для доці олівчики від Крайоли! фото будуть трошки пізніше п.с. мій Миколайчик - Таня з Бучача. вибач, а який в тебе нік на форумі ? шось не знаю форумчанок з цього міста
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома. Толстой Л. М.
Крапочка, вибач, я не знала, шо ти з Бучача дуже-дуже-дуже дякую!!!!!!!! особливо дякую за Крайолівські олівчики для доці, я їх дуже хотіла! і за мило - трохи себе побалую ввечері
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома. Толстой Л. М.