Глобальні оголошення!

А ви б пішли розгортати сніг?

Модератор: Сяна

Re: А ви б пішли розгортати сніг?

Повідомлення Ulkanet » 18 грудня 2012, 01:01

Natalinda побільше б таких людей як ти, і ми не жили б так "бідно" і не звинувачували б у всьому Надала і депутатів. :=):

loljka написав:непоганим стимулом було б підняття ЗП)) ::Р:

це точно. можна за аврал і доплатити, якоюсь премією. :rose:

я відкидаю сніг. хоч мені за це ніхто і не заплатять. але надіюся, що в думках, мені може хоч хтось подякував і побажав здоров'я і щастя. :=):
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3577 раз.
Подякували: 1979 раз.
Діти: Доця

Повідомлення Alisa » 18 грудня 2012, 01:28

Якби була особисто зацікавлена в рочищенні тої ділянки - то пішла.
А так десь, щоб комунальникам допомогти, типу во благо міста - ні за які ковріжки :wink: .
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Natalinda » 18 грудня 2012, 02:19

гра з вогнем ну я б з примусівки тоже навіть якщо б пішла, то б довго і голосно возмущалася :yes: Точніше не стільки з примусівки, скільки з постановки питання))))
Вот бачите, ви знаєте в місті про комунальні служби, а я в себе в селі знаю про те що як колгосп "розформувався" то не залишилося жодного трактора і вимагати шось там від влади звісно можна, але як на мене не зовсім логічно(((
Може того я б розгортала навіть дорогу районного значення, бо мені по ній ходити і дитину в садок водити
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Ulkanet » 18 грудня 2012, 03:28

Alisa написав:Якби була особисто зацікавлена в рочищенні тої ділянки - то пішла.
А так десь, щоб комунальникам допомогти, типу во благо міста - ні за які ковріжки :wink: .

а комунальники шо не люди??? :cray: шо тобі твоя дворнічка зробила??? а місто тобі чим завинило??? це ж твій дім, дім твоєї дитини. а ми батьки приклад для дітей. чого ми їх вчимо??? :cry: "Моя хата з краю..." і "забий болт...". :cray: а потім нарікаємо на те шо в нас всьо робиться через одне місце??? а як воно має робитися, якшо ми з пеленок своїм дітям показуємо - роби як тобі добре, а на решту "забий". :sad:
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Ulkanet » 18 грудня 2012, 03:31

Natalinda написав:Вот бачите, ви знаєте в місті про комунальні служби, а я в себе в селі знаю про те що як колгосп "розформувався" то не залишилося жодного трактора і вимагати шось там від влади звісно можна, але як на мене не зовсім логічно(((
Може того я б розгортала навіть дорогу районного значення, бо мені по ній ходити і дитину в садок водити

і в селі є такі люди, які чекають поки сусід навпроти себе розкине, а потім шей навпроти них - бо не може виїхати машиною, дійти до криниці і т.д. і ніколи нічого не вийдуть помогли :sad:
Ulkanet Офлайн

Я тут живу

Повідомлення irinka » 18 грудня 2012, 10:24

Ulkanet написав:а комунальники шо не люди??? :cray: шо тобі твоя дворнічка зробила??? а місто тобі чим завинило??? це ж твій дім, дім твоєї дитини. а ми батьки приклад для дітей. чого ми їх вчимо??? :cry: "Моя хата з краю..." і "забий болт...". :cray: а потім нарікаємо на те шо в нас всьо робиться через одне місце???

Ulkanet до чого тут це, що в нас все робиться через одне місце? Тема зовсім не про те, чого ми вчимо дітей і т.д. Просто є для того спец. служби, які мають виконувати свою роботу і за яку їм гроші платять. Згідна з Алісою
Alisa написав:А так десь, щоб комунальникам допомогти, типу во благо міста - ні за які ковріжки :wink: .
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Natalinda » 18 грудня 2012, 10:51

irinka написав:Просто є для того спец. служби, які мають виконувати свою роботу і за яку їм гроші платять

Казав мені все один знайомий шофер, який сміття викидав через вікно, що як ми не будемо смітити - то прибиральники не матимуть роботи.
Жаль мені що в людей є такі принципи.
Мені таки ближчий принцип "чисто не там де прибирають, а там де не смітять"

Зараз ситуація досить критична з тими снігами і хотілося б пошвидше з неї вибратися і чим більше рук - тим меньше снігу, жаль шо не всім той сніг заважає(((

В нам сусід є, якому машину так на подвірї задуло, що хтозна коли він виїде, але не дивлячись на те він півдня розчищав біля себе "карман" щоб інші машини мали де розминутися
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення irinka » 18 грудня 2012, 11:00

Natalinda написав:Казав мені все один знайомий шофер, який сміття викидав через вікно, що як ми не будемо смітити - то прибиральники не матимуть роботи.
Жаль мені що в людей є такі принципи.
Мені таки ближчий принцип "чисто не там де прибирають, а там де не смітять"

Ну сніг то не сміття, та й на то вона зима, щоб снігом замітало :yes:
Natalinda написав:Зараз ситуація досить критична з тими снігами і хотілося б пошвидше з неї вибратися і чим більше рук - тим меньше снігу, жаль шо не всім той сніг заважає(((

Ну я вже писала, якби треба було машину допомогти розчищати, то я б розчищала, але не більше. В нас наприклад біля будинку трактор вчора розчищав, так що проблем ніяких не бачу, і біля підїзду вже прибиральники сніг відгорнули, так що все ок. Ну ясно, що якби в мене був свій будинок і прибудинкова територія, то теж би доводилось кожен день зі снігом боротись. Так, що Наталя я тебе прекрасно розумію :yes:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Natalinda » 18 грудня 2012, 11:24

irinka написав:Ну ясно, що якби в мене був свій будинок і прибудинкова територія, то теж би доводилось кожен день зі снігом боротись. Так, що Наталя я тебе прекрасно розумію :yes:

я вроді в темі не жалілася що в мене не відкинуто, чи мені ой як важко))) я про суспільно корисну працю мову почала :wink:
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 18 грудня 2012, 11:39

"Зараз ситуація досить критична з тими снігами і хотілося б пошвидше з неї вибратися і чим більше рук - тим меньше снігу, жаль шо не всім той сніг заважає((("

Як з неї вибратися? Тент над небом натягнути?
Наталінда, то може всі беремо лопати й давайте траси розчищати. Допоможемо країні.
Лікарі хай не лікують людей, вчителі не вчать дітей, чоловіки беруть відпустки за свій рахунок, мами лишають дітей й мерщій розгортати сніг.
А комунальні служби хай економлять на машинах , кладуть гроші в свої кишені, й тішаться з того, що всім не байдуже.
Може, нашій державі треба змиритися, що взимку падає сніг, й як слід до цього готуватися.

Наталінда, крім свого подвір*я ти вже багато територіїї розчистила?"
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Поперед.Далі

Повернутись до Що в Тернополі чувати?

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей