loljka написав:непоганим стимулом було б підняття ЗП))
це точно. можна за аврал і доплатити, якоюсь премією.

я відкидаю сніг. хоч мені за це ніхто і не заплатять. але надіюся, що в думках, мені може хоч хтось подякував і побажав здоров'я і щастя.

Модератор: Сяна
loljka написав:непоганим стимулом було б підняття ЗП))
Alisa написав:Якби була особисто зацікавлена в рочищенні тої ділянки - то пішла.
А так десь, щоб комунальникам допомогти, типу во благо міста - ні за які ковріжки.
Natalinda написав:Вот бачите, ви знаєте в місті про комунальні служби, а я в себе в селі знаю про те що як колгосп "розформувався" то не залишилося жодного трактора і вимагати шось там від влади звісно можна, але як на мене не зовсім логічно(((
Може того я б розгортала навіть дорогу районного значення, бо мені по ній ходити і дитину в садок водити
Ulkanet написав:а комунальники шо не люди???шо тобі твоя дворнічка зробила??? а місто тобі чим завинило??? це ж твій дім, дім твоєї дитини. а ми батьки приклад для дітей. чого ми їх вчимо???
"Моя хата з краю..." і "забий болт...".
а потім нарікаємо на те шо в нас всьо робиться через одне місце???
Alisa написав:А так десь, щоб комунальникам допомогти, типу во благо міста - ні за які ковріжки.
irinka написав:Просто є для того спец. служби, які мають виконувати свою роботу і за яку їм гроші платять
Natalinda написав:Казав мені все один знайомий шофер, який сміття викидав через вікно, що як ми не будемо смітити - то прибиральники не матимуть роботи.
Жаль мені що в людей є такі принципи.
Мені таки ближчий принцип "чисто не там де прибирають, а там де не смітять"
Natalinda написав:Зараз ситуація досить критична з тими снігами і хотілося б пошвидше з неї вибратися і чим більше рук - тим меньше снігу, жаль шо не всім той сніг заважає(((
irinka написав:Ну ясно, що якби в мене був свій будинок і прибудинкова територія, то теж би доводилось кожен день зі снігом боротись. Так, що Наталя я тебе прекрасно розумію
Повернутись до Що в Тернополі чувати?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей