Де буде, скільки грошей збираєте? коротко що буде?
Бо я пропустила темку - а тут вже стільки сторіночок назбиралося
Дякую на перед

taranjka написав:святкування буде в Карітасі (в гуглмап можна подивитися де то точно, бо з мене поганий пояснювач) - вул. Замонастирська, 1
час - орієнтуємося на 11:00 (можливо комусь рано, і діти ще в такий час сплять\їдять, але разок, якщо є бажання, то можна збудити раніше). Бажано не запізнюватися - Миколай прийде на визначену годину і чекати ми не зможемо (наразі узгоджую з ними точний час і програму).
костюми - на ваше бажання. краще, звичайно, якщо будуть - дітям буде веселіше![]()
віршики - обовязково. їх будуть розказувати або Миколаєві, або самі організуємо для діток якість конкурси.
подарунки - замовляю книжечку з наклейками і логічне доміно (сьогодні-завтра скажу скільки за подарунки буде)
чи помістимсЯ - зал не малий, але не безрозмірний. поки що, ніби всі поміщаються, але... як і минулого разу, по можливості залишаємо наших чоловіків вдома - для економії простору. звичайно, два захОди кльово - але я не маю можливості організовувати два зАходи - якщо хтось візьме на себе організацію другого - то будемо ділитися![]()
фото-відео - надіюсь на Наталінду (я ще минулорічне відео не бачила) і Файно ?
кульки - хтось має насос, щоб їх надувати? де краще купити, щоб багато. хтось зможе зайнятися цим питанням?
ще планую купити фарби для тіла, щоб можна було діток розмалювати. і може якісь мандаринки, щоб діткам дати
а, і вартість заходу - наразі не знаю, але до 30 грн.
taranjka написав:всі хто планує прийти, напишіть мені в пп ваші координати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість