Глобальні оголошення!

А ви вірите в "споріднені душі"?

Модератор: taranjka

А ви вірите в "споріднені душі"?

Повідомлення Dribchuk » 08 грудня 2012, 23:35

Кажуть буває так що люди зустрічаються, ніби різні ці люди, але розуміють один одного з півслова, відчувають один одного на відстані. У вас таке було?
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Re: А ви вірите в "споріднені душі"?

Повідомлення Перлинка » 09 грудня 2012, 00:19

спробуй згадати ті часи коли все ще було кльово ,яким він був ,якою була ти ,дивитись на нього тими очима
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Dribchuk » 09 грудня 2012, 00:58

Я мала наувазі в загальному. От в мене вжитті було 2 ситуації про які можу сказати що зустріла "споріднену душу". Перше це було моя перша любов, ми познайомилися коли мені було 16 років. Закохалася без тями з усім підлітковим максималізмом. Він був старший , але розумів мене без слів. Зустрічалися, любилися, а потім я дотрималася тих пріоритетів, які мені з дитиниства навязували батьки - перше освіта, самовдосконалення, потім особисте життя. Поїхала від нього далеко і на довго що стало першим каменем в наші стосунки. За той час поки не бачилися придумала ідеального чоловіка, а по приїзді зрозуміла що це не зовсім він((((( Врешті він хотів женитися, а я зрозуміла що на той час не готова до такого кроку. Не жалію абсолютно що так сталося, але десь глибоко в душі знаю що він був тим ідеалом якого мені бракує. (хоча швидше за все в подружньому житті було б інакше) З чоловіком все було зовсім по-іншому, любов прийшла з часом, і я впевнена що ця любов значно витриваліша ніж будь які закоханості.
Ну а другий випадок це моя подруга, з якою познайомилися коли лежали на збереженні - вона вже з 2ю дитинкою. Між нашими дітками 5 днів різниці, в неї хлопчик. Вона живе далеченько тому спілкуємося в телефонному режимі, бачимося рідко, життя в нас різне, але просто настільки вона мене розуміє, що аж деколи дивуюся як таке може бути. Деколи беру телефон дзвонити їй, а тут вона мені дзвонить. Я вдячна долі за такий подарунок бо дуже приємно що є людина з якою можна поділитися всім, яка підтримає і зрозуміє.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення TaniaPicaSSo » 09 грудня 2012, 01:28

Особисто я вірю в споріднені душі на якийсь час. На мою думку, це коли так звані "хвилі", на яких знаходяться люди, тимчасово співпадають, і люди починають розуміти одне одного з півслова. Але рано чи пізно ці хвилі в людей розходяться, і кожен пливе собі далі, при тому люди можуть залишатися друзями, коханими, чи ким вони там були раніше. Просто ця спорідненість, на мою думку, не може тривати вічно. Немає таких людей, з якими ти б відчував це весь час. Сьогодні ти відчуваєш спорідненість з одними людьми, через якийсь час з іншими. Таке от моє бачення "спорідненості душ", принаймні так мені здається з власного досвіду.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення taranjka » 09 грудня 2012, 01:34

споріднені душі не наю, звучить дуже "гучно"
в студентські роки знімала квартиру з подругою, то за деякий час навилися розуміти одна одну з півслова, і дзвонили-писали одночасно, і посваритись було важко. дружимо і досі
з мужом вже з часу спільного проживання теж почалась ця "телепатія" :hi: дзвонимо майже одночасно, навчились розуміти з півслова, часом одночасно говоримо одні й ті ж слова :hi:
а наскільки то часу, то буде видно, мо взагалі перестане потреба говорити :crazy:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Natalinda » 09 грудня 2012, 02:55

Я вірю))))
І те що навчилися розуміти то для мене не спорідненість, то звичка, бажання навчитися, ще багато чого, але не те інтуїтивне.
Я таких людей зустрічала в своєму житті. Зараз в мому житті таких людини є дві, одна з них з форуму до речі))))
Ми маємо подібні смаки, ми телефонуємо одночасно, ми говоримо одні й ті ж речі, ми купуємо дітям однакові іграшки, навіть було таке що наші діти одночасно гралися в одне й те ж, з точністю "до міліметра", причому будучи далеко одне від одного. Ми розуміємося практично з півслова, причому не знаючи одна про одну дуже багатьох речей, але це не заважає.
Від ще однієї такої спорідненої душі нещодавно повернулася з гостей))) Теж ми "знайшли" одна одну практично з першого разу, з того ж таки першого разу змогли довірити одна одній багато наболілого і так само поділитися морем радісного. І саме основне що нема жодного сумніву що в стосунках є фальш.

Так можливо це не на все життя, як пише TaniaPicaSSo, але якось думати про це потреби наразі не відчуваю, просто вдячна Богу і цим людям за те що вони є в моєму житті :love:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Shalimar » 09 грудня 2012, 03:28

Dribchuk написав:У вас таке було?

я могу очень тонко чувствовать человека
и могу позволить ему чувствовать себя
Бывали такие случаи.. с людьми, к кому я тянулась (мч)
с некоторыми подругами так происходило/происходит
и еще есть у меня "кармическая сестра" ))) у Нас мысли, взгляды, имена и даты рождения - одинаковые)))
а высший пилотаж - был случай - собираюсь звонить человеку (по дом. тел.), включаю трубку - гудков нет. :confused: Потом слышу "алло-канье"))) оказывается, тот человек уже набрал мой дом. номер, а гудков не последовало, и Мы оба в недоумении слушали тишину))) звоня друг другу)))
может, еще че-т было, сейчас не припоминается..
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Dashko » 09 грудня 2012, 18:20

В "Енн із зелених криш" гарно передається про споріднені душі. Я вірю. Це може бути і малознайомі люди з зовсім іншими інтересами, але ти зразу відчуваєш себе дуже комфортно із такою людиною.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення xtremeshammy » 27 січня 2025, 19:35

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 05 лютого 2025, 18:37

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Далі

Повернутись до Форумчанки теревенять

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей