Ленка » 04 грудня 2012, 23:32
Я готувала лазанню з індичого м'яса, але м'ясо зі стегна воно не сухе, всі в захваті. Хто не пробує дуже подобається.Тісто сама готую: 2 яйця, 50 мг молока, муки точно не знаю скільки грам, замішую трішки твердіше ніж на вареники, приблизно як на пельмені, ділю на 3 частини і в холодильник. В цей час починаю готувати соус болоньєзе і бешамель. Болоньєзе готую: тушу моркву одну велику на олійці, щоб тільки чуть чуть змякла, кидаю фарш 400 гр, далі добавля. 2 помідори перетерті на терці, зимою закрити перемелені помідори, і базилік та зелень в самому кінці. Бешамель стандартний, тут вже він описаний.
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!