«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
да,біла якось краще виглядає,чи то фото таке,чи тьотя з гарними ногами
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
похвалюся своїми кісточками для мейку, ато тіні на 144 кольори є, а краситись толком нема чим. китайська підробка на MAC) коли замовляла мали бути такі самісінькі але надпис інший Make up for you ніби. я довольна ними, частина натуральні, частина штучних, пробую тепер розібратись яка для чого, бо їх багацько
десь 14 доларів, але за такий набір це дуже дешево. То я в Христини з сп з аліекспрес замовляла, хочу якраз зараз пошукати ше якийсь наборчик для сестри, бо вона такі тіні має як я і та ж проблема. Але їй менший треба, вона не дуже експерементує.