Глобальні оголошення!

Поховання живими та інші дивні практики

Знайомства, новини з життя країни... Балачки про те, що не ввійшло в інші розділи

Модератор: taranjka

Поховання живими та інші дивні практики

Повідомлення mari » 31 липня 2010, 23:56

Сьогодні дуже популярні екстрим, тренінги та інші практики і тури по розширенню свідомості і самопізнання.
Транспрсональні, ребефінг, психоделічні рослини, езотеричні маршрути, голодування та медитації в карпатах, Тібеті, Перу, Мексиці, Непалі, Сибірі.

От нещодавно читала що вже у нас є така організація що робить похорони, сам собі риєш яму, там лягаєш, тебе накривають і закопують зверху землею. Ізоляція, тишина,темнота. Єдине- трубочка як у ниряльщиків назовні на світ, щоб дихати. Лежиш скільки можеш: 1-3-5 год. Кажуть очевидці з газети, що помагає при депресії. А сміялась я ще з того, що журналіст питає у організаторів:
-а психітра ви перед тим проходите? (мало як люди можуть відреагувати: кажуть - ТАК)
- а поминки там справляєте поки людина лежить (кажуть ні, бо запах їди може мішати розслабитись).

Читала давно про такий екстремальний спосіб роботи над собою в Америці, але там є поселення де люди носять старечий одяг, відрощують волосся, менше їдять і тоді ніби як помирають, а через нічнароджуються наново.

Як на мене, це спосіб знайти себе людям які не ходять сповідатись. Але такий страшний!!!Головне- не загратись! А от ті, хто видумали: розумахи! Треба було так додуматись!

Звісно що це заперчує християнський підхід багато в чому. То чи вартує цього Бажання заспокоїтись і відчути своє внутрішнє я, своє справжнє існування, матеріальну беззмістовність. Чи це можна зрозуміти і без такого екстріму.?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: Поховання живими та інші дивні практики (відкрита тема)

Повідомлення Natalinda » 01 серпня 2010, 00:02

Як на мене все це можна пояснити одніїю фразою "біситися з жиру"
Не має юдина чим зайнятися, не має чого прагнути, от і страдає всякою фігньою...
Моя думка.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Marta » 01 серпня 2010, 00:07

Ну, в світі є багато чого дивного...
Я згідна, що в екстремальних ситуаіях в людини розширюється свідомість, відкриваються нові можливості, вона багато чого може зрозуміти, проставити пріоритети, змінити своє життя,т.д.
Але я помітила, якщо людині це дійсно потрібно, то життя (Бог) саме принесе цю ситуацію в долю, щоб зрозуміти, щоб перевернути свідомість. А такі практики (поховання), на мою думку, застосовують люди, які просто ганяються за адреналіном. Хоча проти медитацій нічого проти не маю.=)
Marta Офлайн

Повідомлення pepi » 01 серпня 2010, 12:34

Як на мене у таких людей із психікою не все добре.... або просто хочуть привернути до себе увагу у будь-який незвичний для людей спосіб.
так і до шизофренії не далеко . :crazy: :scare:
Измениться не может никто, но стать лучше может каждый.
pepi Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 228 раз.
Подякували: 171 раз.
Діти: Павлушка (12.07.2011)
Сергійко (04.01.2013)

Повідомлення Nymydora » 01 серпня 2010, 12:43

А я колись давно дивлася німецький фільм, де героїня якраз відвідувала таку групу, яка практикувала оці "пробні" поховання. Це була така трохи філософська комедія типу "Амелі". Так-от, Фаня (так здлається її звали) пішла в цю групу саме тому, що в неї була депресія, не складалося життя і все таке. У неї навіть піжамка була зі скелетиками, а спала вона вдома в труні (мабуть теж з терапевтичною метою - вже не пам"ятаю). Але вкінці все було добре ))) Шкода, що не пам"ятаю, як той фільм називаєтсья.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення mari » 04 листопада 2010, 21:55

От стеснительности вылечит утюг, а планы на жизнь ищите в земле
ТРЕНИНГ С УТЮГОМ И КОРОНОЙ
Чтобы избавиться от комплексов — наденьте на голову бумажную корону и пройдитесь по улице или возите за собой утюг, как машинку. Подобные задания — не редкость для «тренингов личностного роста», которые помогают людям избавиться от застенчивости и по-новому взглянуть на свои способности. Описанные методы действуют. «У меня был шок! Сначала от дурацкой короны, потом от того, что на нее никто не обращает внимания. Зачем же я переживаю из-за формы носа?» — признается киевлянка Аня.

ЭКШЕН-ИГРЫ: ДЕНЬ «БОМЖА» И НЕДЕЛЯ В «ДУРКЕ»
Как ни крути, а когда у человека есть деньги, боязнь их потерять и остаться нищим возрастает пропорционально увеличению дохода. Многие мучают себя вопросом: «А что будет, если я потеряю все деньги?». «Бомж-туры» именно для того и придуманы, чтобы человек понял: не в деньгах счастье, что не они дают настоящую свободу.
Первым в Киеве такой тренинг-приключение провел пару лет назад психотехнолог Владимир Нефедов. Респектабельным украинцам предлагалось на день стать бездомным нищим. Бизнесменов переодевали в лохмотья и без мобильного отправляли в центр столицы. Давались задания, скажем, собрать милостыню или зайти в дорогое кафе. «Этот тренинг многие восприняли как забаву для толстосумов, которые не знают, куда потратить деньги. На самом деле, побыв «бомжом», люди по-другому начинают смотреть на жизнь. Например, один крупный предприниматель, примерив роль бомжа, вскоре запустил несколько социальных проектов», — рассказывает Нефедов.
http://www.segodnya.ua/news/14155940.html

А тут відео Как Андрей Кравчук участвовал в «Бомж-туре» http://www.segodnya.ua/video/14155896.html
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Re: Поховання живими та інші дивні практики

Повідомлення happymami » 21 травня 2011, 01:05

Цікаво, а це теж практика така в психологів? Чи то туристичні фірми бавляться в психологів?
У Мексиці все популярнішими стають екскурсії екстримального типу. Туристам пропонують прогулянки небезпечними кварталами Мехіко, незаконний перетин американського кордону, а також участь в поліцейських облавах, які проходять в рамках спеціальних театралізованих вистав.
Бажаючим ризикнути власним гаманцем і навіть життям, підприємливі турагенти організовують напівлегальне відвідування району Тіпіто, куди звичайним відпочиваючим відправлятися категорично і офіційно не рекомендується.
Представники спеціалізованих турагентств, які займаються організацією кримінальних турів, відзначають, що популярність цього виду екстремального відпочинку стрімко зростає: якщо раніше подібні екскурсії замовляли лише одиниці - самі відчайдушні сміливці, бажаючі гострих відчуттів, то сьогодні вже сотні і навіть тисячі туристів хочуть своїми очима побачити збройні сутички між поліцією і наркоділками або відчути себе в образі нелегального мігранта, що намагається при перетині американського кордону вислизнути від прикордонного патруля.
Вартість кримінальних турів досить висока - від 750 доларів на людину, окремо оплачуються додаткові опції, пов'язані з театралізації всього дійства. Наприклад, при переході американського кордону, туристів, які під покровом ночі перетинають річку, а потім ховаються в кущах, супроводжують гіди, які відіграють ролі переправників нелегалів. За досить сумнівне задоволення на голодний шлунок вислуховувати лайку «погонича», ризикуючи при цьомубути виявленим справжніми офіцерами американської патрульної служби, туристи доплачують близько 15 доларів.
http://svit24.net/curiosities/58-kuryozy/3488-luybutelyam-ekstrumy-proponyuyt-kruminalni-tyru-v-meksuky
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення mari » 21 травня 2011, 09:09

happymami написав:прогулянки небезпечними кварталами Мехіко,

О, ми там були. Не дай Бог щоб такі відчуття повторились. Але для когось- це адреналін. Як в тому фільмі, забула назву :shock: , що бились між собою. Згадаю- напишу
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення mala-karta » 21 травня 2011, 11:21

Бійцівський клуб?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mari » 21 травня 2011, 14:53

Точно! дякую.
mari Офлайн

Психотерапевт

Далі

Повернутись до Суцільні балачки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей