Глобальні оголошення!

Майстер-класи з скрапбукінгу, декупажу, бісероплетіння і.т.п

Форумівки, зустрічі в реалі, святкування, запрошення

Re: Майстер-класи з скрапбукінгу, декупажу, бісероплетіння і

Повідомлення Галина » 20 листопада 2012, 11:11

flower написав:шкода(

А мені як шкода, я так хотіла попасти на цей майстер-клас...
Галина Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Галина » 20 листопада 2012, 16:52

Дівчаточка, відпишіться, як все пройшло. А то ж цікаво.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення flower » 20 листопада 2012, 17:06

дякую всім хто приїхав! я вже все прибрала, їсти на вечерю зварила) откриточку ми до кінця не доробили, часу не хватило, але верх зробили. Все відбувалось в швидкому темпі, бо ж з дітьми, а їх на обід спати ложити. Була моя сестра, яка якраз з автобусу з сесії приїхала, ше дома навіть не була, то трохи розважала дітисьок. Попили чайочок з заварними тістечками. З Наталінди фотографії, або ше хто там фотографував не памятаю. Ліля, дякую тобі за розяснення :rose: Ше попрошу тебе сфотографувати свою віткриточку з середини, бо я напевне дороблятиму сама. Маю питання зразу. Чим ти той шнурочок золотистий клеїла до подаруночків? Розказуйте як доїхали? Маршрутку надіюсь довго не чекали?
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення nelly » 20 листопада 2012, 18:02

Насамперед дякую Квіточці :rose: , що прийняла, а Лілі :rose: за те що організувала, сестричці :rose: за те що розважала діток. Маршрутка була зразу, діти по дорозі всі поснули, короче все класно. Надіюся, що продовження буде.. Так щоб довго не розказувати з фоток все побачите.
Життя прeкраснe, якщо навчишся жити. Мeнандр
nelly Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2203 раз.
Подякували: 2638 раз.
Діти: Дві дівчинки і 1 хлопчик Сивко

Повідомлення flower » 20 листопада 2012, 18:04

а ну то добре шо зразу, бо я переживала шоб ви там не мерзли, чекаючи.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Наталі » 20 листопада 2012, 22:07

Дуже дякуємо Лілі за майстер-клас!Ол
і за гостинність,її сестричці і чоловіку за допомогу!Дівчатам за приємну компанію!Чекаємо наступного майстер-класу з нетерпінням!
Наталі Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 154 раз.
Подякували: 113 раз.
Діти: Павлик 18.07.2011 Златочка Марія 30.07.2014

Повідомлення flower » 21 листопада 2012, 00:20

Розкажу вам по секрету :hi: шо чесно говорячи не знала як чоловік відреагує те, що до мене приїдуть дівчата з форуму. Він знав, бо я його попередила, але якось ніяк то не срийняв і як завжди забіганий і зайнятий. Так от прийшов ввечері, вечеряє і питає: "ну шо там? як? розказуй? показуй шо робили?". Показала, сказав шо дуже гарно і шоб вчилася, може надумаю ручною роботою займатися) А шо головне, що сказав коли на обід приходив то так класно, в хаті двіж, купа діток і шо жалко шо неміг з нами побути. Я здивована була, бо сказано було якось з захопленням. Так що приїзжайте ше! :rose:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Yummy mummy » 21 листопада 2012, 01:05

Дівчаточка дякую всім всім всім за такий класно проведений час!!!! :rose: Сьогоднішній день "удался" :dance: завдяки цій зустрічі...Хочу ще ще і ще!!!!
Олі велике дякую за такий теплий прийом і смачнющі заварнушки , мням як згадаю аж слюнки течуть, Лілі величезне дякую за такий класний майстер клас і за її мега витримку і поміч таким рукодільницям як я і ще дехто (аууу , Універсам рулить), і всім дівчатам за кльову і веселу компанію!!!! :rose: :rose: :rose:
Ще Наталінді окреме дякую за доставку моєї персони "з дому - в дім".... :rose:
Я ще страшенно хочу такої зустрічі!!!!
Чекаємо фоточок!!! :wink:
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Yummy mummy » 21 листопада 2012, 01:09

flower Оля класно, я вот чесно думала як то чоловік сприйняв такий балаган мамусь....Кажи що нам у вас дуже сподобалось і ми приїдемо ще :=): :crazy: ....Вот він обрадується... :ha:
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Liljondr » 21 листопада 2012, 04:22

Привіт
Наперед скажу - що всі учениці були дуже старанні. Хоч в когось спершу і не виходило швидко, зате в кінці майстер-класу відчувався творчий ріст.
Мені як вашій вчительці - дуже і дуже приємно що вам всім сподобалося.
Дійсно шкода що не встигли внутрішньої сторони. Але в принципі то вже була не основна частина. Бо в середині можна і вставити побажання на чистому білому листі.
Дуже чекаю на фото.

Олічка - тобі дуже Велике Дякую. Я не знаю де б ми ще краще так розмістилися як у тебе. Місця було вдосталь! А няня - Яринка - просто Супер!
Золоті шнурівочки на подарночках теж зафіксувала на задній сторінці двохстороннім скотчем (як стрічку спереді). Лиш на них зверху треба ще приклеїти клаптики паперу.

Якщо дівчатка ще хочете продовження пишіть ;)
Лиш одне вийшло мені не добре. Малий поспавши в маршрутці 10хвилин. Розбудився і більше не спав. Капризи та поганий настрій з його сторони були мені гарантовані цілий вечір. Треба буде таки старатися до 13 години додому добиратися.

Сподіваюся що вам всім сподобалося і ви ще не одну листівку зробите власноруч !!!!!
Головне памятати одне з основних правил - НІ клею пва, ТАК - двохсторонньому скотчу ;)

PS Олю , твій чоловік правий. В тебе дуже гарно вийшло. Ти дуже гарно підібрала кольори і робота була акуратна!!! Я тобі теж казала щоб ти подумала на рахунок такого рукоділля ;)
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Поперед.Далі

Повернутись до Зустрічі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей