Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
рецепт з інтернету
Модератор: irinka
happymami написав: стандартний салат з крабових паличок і сухариків
mari написав:happymami написав:lore1ei написав:
Lesya, дуже цікаво дізнатись про цю страву:
7. голубці з картоплі з грибною підливкою
в нас роблять начинку: як на тертюхи труть картоплю і добавляють цибулю терту та манку. Це мої улюблені голубці :o . Цікаво, чи в Лесі така ж начинка
А детально скільки чого? Дякую. Хочу зробити
мешканка написав:ото вже смакота!
А моя покійна бабуся робила особливий польский борщ на свят-вечір. Рецепту, на жаль, не знаю, але з дитинства пригадую, що він робився тільки з бурячків, законсервованих ще з літа. А до нього наварювались такі маленькі варенички, ще менші, як пельмені, з картоплею, або з грибами. І їх кидалось в тарілку в поливалось тим борщем... Смакота невимовна...
і варю навіть тоді, коли буряк ще добре не вкис) тоді ж підкислюю соком з квашеної капусти. Взагалі, ви можете попробувати той буряковий квас на смак, якщо кислий - то можете варити. Отже варимо: зливаємо квас, попередньо добре збовтавши банку, щоб весь буряковий сік злити. У каструлю додаю покришену цибульку (для запаху), лавр. лист, перець горошком. Тим часом на скороводі підсмажую цибульку і додаю кілька ложок муки (не питайте пропорції - не знаю, все роблю на око, залежно від кількості води,може 3-4 ст. ложки з гіркою) борщик має бути густуватий. Коли мука підсмажиться, до сковорідки додаємо киплячий борщик, щоб розвести муку, бо як вкинете до каструлі, мука не розчиниться добре. Все заливаємо в каструльку і додаємо достатньо цукру (теж пробую на смак), бо борщ кислий, а має бути винний. Інколи, коли борщ втратить колір, бо переварю, я додаю соку сирого буряка і він стає бордовим-бордовим. Як тільки закипить після того, як додасте муку, - виключайте. Все! До такого борщу роблю вушка з грибами. (Звичайні пельмені, тільки з порізаними грибами, які перчу, солю, і додаю смаженої цибульки). Спробуйте, але спершу зробіть маленьку порцію, щоб наловчилися - за вуха не відтягнете своїх домочадців. СМАЧНОГО!Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість