Глобальні оголошення!

А ви схожі на свою професію???

Всі ми колись були дівчатками...))))

Re: А ви схожі на свою професію???

Повідомлення мешканка » 30 липня 2010, 13:42

а чи відкладає професія відбиток на характері людини? а на вашому характері позначилась? Я по професії ще серйозно не працювала, працювала в інших галузях-то, дещо відчутно змінилось: після того, як я довший час заробляла тим, що прибирала чужі хати-я перестала використовувати в домашньому побуті побутову хімію (краще сказати: звела практично на нуль її кількість), а речі почала вибирати по принципу :fool3: : "чим легше миється-переться-чиститься і чим менше видно бруд..) По такому принципу і нашу квартиру облаштовували і бачу, що таки працює мій принцип! :good:

після того, як працювала в газеті почала менше цікавитись навколишніми подіями та проблемами і менше обговорювати їх... :???:

а вчитель у мені таки живе...бо чоловік все каже, що я завжди люблю йому щось розповідати з повчальною інтонацією в голосі... :crazy:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Natalinda » 30 липня 2010, 13:53

На мене наклала відбиток, я б сказала сильний, і мені це не дуже до вподоби.
Я хотіла працювати в школі і перший рік як їздила на роботу то виглядала як біла ворона в маршрутці недовольних, заклопотаних людей. Я прямо світилася вся щоранку, а невдовзі стала такою ж сірою як ті люди що їздили тим же маршрутом.
Для себе зробила висновок що вчителі то є дуже "прикрі" люди. Не всі звичайно. Не хочу нікого образити. Просто в мені довго жив ідеал вчителя, не дивлячись на те що я знаю що ідеаом бути неможливо...

Якщо коротко, то раніше я любила багато людей, гамір, а зараз хочеться спокою і розміреності...
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Mary Awa » 13 липня 2011, 17:48

мешканка написав:а чи відкладає професія відбиток на характері людини? а на вашому характері позначилась?

Думаю, що обовязково. Ну, в декого в меншій мірі, в декого - в більшій. Я вже починаю якось "холоднокровно" ставитися до скарг рідних, що щось там болить. Мама кілька днів тому впала, сильно забила ногу, ще й пробила якимось цвяхом. Ну, нічого рану обробили, рентген зробили, та й усе. А мамі хочеться співчуття кожного дня: "ой, у мене напевно якийсь запальний процес","ой, а дотрокнися тут - правда ліва нога гарячіша за праву?", "а правда з цієї сторони більше набрякло?" А я: "ну, то що ви хочете, це лише 2 дні пройшло. Там тканини відновлюються, все гоїться - тому й гаряче. Тай удар був сильний, тому і кістка ниє. Та ж на рентгені ні тріщини, ні перелому немає, значить - нічого страшного, пройде" Аж страшно робиться :scare: А що буде після багаторічного стажу роботи?! :scare:
Mary Awa Офлайн

Повідомлення Liljondr » 13 липня 2011, 22:51

я мабуть не схожа на свою професію. Бо мене завжди з цікавістю питають хто я - і ні разу не сказали - "я так і думала (-ав)"

професія на мене не впливала - принаймі я не відчула.
а ось зміна посади - ТАК
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення Alisa » 13 липня 2011, 22:57

"А що буде після багаторічного стажу роботи?! "

Mary Awa, будеш як Биков з Інтернів :tipok:

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Mary Awa » 14 липня 2011, 09:39

Alisa написав:Mary Awa, будеш як Биков з Інтернів

:scare: :scare: Ну, думаю,що до такого не дійде :lol: :lol: :lol:
Буду якось із собою боротись, щоб повністю не зачерствіти :)
Mary Awa Офлайн

Повідомлення xtremeshammy » 23 січня 2025, 14:28

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 01 лютого 2025, 12:36

инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинйоинфоинфоинфоинфоинфо
инфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоинфоtuchkasинфоинфо
xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 07 березня 2025, 04:05

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу