Я також народжувала на БАМІ, в принципі, все сподобалося, немаю ніяких претензій, за пологи ні з ким не домовлялася, народжувала із чоловіком. Правда ось цей рентген знервував. Лежала у палаті з жінкою, то до нас чоловіків почергово пускали, якщо чийсь прийшов, то інший чекав під пологовим, доки той вийде. І так сталося, що коли я йшла на рентген, то чоловік тієї жінки, що зі мною лежала в палаті, зайшов перший, довелось на нього лишити дитину. Слава Богу, людина попалася чуйна і відповідальна, коли я повернулася, то носив мою малявку на руках, поки його спала. Ну де ж таке робити???? А ті коридори, взагалі мовчу, добре, хоч рушником додумалася груди прикрити, я б цілий скафандр наділа б, якби знала, які там протяги і як капає на голову вода. Це жах. А все решту - норм. І дитинку показали як прикласти, якась добра медсестричка півночі до мене заходила, питала, чи вдалося прикласти маля до грудей, я в тому шоці навіть забула подякувати їй((((, правда, санітарка обурилася, чого це я постійно дитину тримаю на циці, і нащо то весь час????

)))
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."