Глобальні оголошення!

Пологові будинки: ваші відгуки!

В якому ПБ ви народжували?

Ви можете обрати до 3 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: Пологові будинки: ваші відгуки!

Повідомлення Vikibee » 12 серпня 2012, 22:33

Я також народжувала на БАМІ, в принципі, все сподобалося, немаю ніяких претензій, за пологи ні з ким не домовлялася, народжувала із чоловіком. Правда ось цей рентген знервував. Лежала у палаті з жінкою, то до нас чоловіків почергово пускали, якщо чийсь прийшов, то інший чекав під пологовим, доки той вийде. І так сталося, що коли я йшла на рентген, то чоловік тієї жінки, що зі мною лежала в палаті, зайшов перший, довелось на нього лишити дитину. Слава Богу, людина попалася чуйна і відповідальна, коли я повернулася, то носив мою малявку на руках, поки його спала. Ну де ж таке робити???? А ті коридори, взагалі мовчу, добре, хоч рушником додумалася груди прикрити, я б цілий скафандр наділа б, якби знала, які там протяги і як капає на голову вода. Це жах. А все решту - норм. І дитинку показали як прикласти, якась добра медсестричка півночі до мене заходила, питала, чи вдалося прикласти маля до грудей, я в тому шоці навіть забула подякувати їй((((, правда, санітарка обурилася, чого це я постійно дитину тримаю на циці, і нащо то весь час???? :)))))
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення Dribchuk » 13 серпня 2012, 11:42

Я народжувала на Суворова і догодовували з шприців. Правда, я просила давати суміш яку я хотіла щоб догодовували, а вони сказали що тільки тою своєю що є в них можна.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Re: Слінги,коляски і стрес. Горизонт. і вертикал. положення

Повідомлення smailik_m » 13 серпня 2012, 12:31

Natalinda написав:Я тоже не БАМі родила, просила пляшечку -дали шприц.

Повезло вам! Там мабуть від того на яку зміну попадеш залежить... малого теж один раз догодували(аргументували тим що він не може смоктати бо "пришитий язик")так от, сказали дати шприца, я дала, нянечка малого на руки і погнала, я за нею...получилось не так швидко як в неї бо ходила повільно через шви, тож коли я дойшла то лиш побачила як з синового рота забирають бутилочку з СОСКОЮ. Для чого було брати шприц? Хіба надіялась, що я не зайду туди а буду чекати на коридорі...
До слова, даремно я це все дозволила, ніяких проблем з смоктанням через язичок в малого не було...
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Повідомлення olgakr » 16 жовтня 2012, 10:47

Дівчата! Хто недавно народжував на Замковій напишіти, як там зараз? Чи є можливість нормально помитися, які нові правила? Чи домовлялись з кимось? Скільки платили? А то я сиджу на сумках..Попередні два рази ні з ким не домовлялась, а зараз думаю, може і варто було б?
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 421 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: дівчинка ,хлопчик і ще раз дівчинка,і ще раз хлопчик..,і ще раз дівчинка...

Повідомлення Сяна » 16 жовтня 2012, 11:04

Я народжувала на Замковій рік тому. Домовлялася наперед з лікарем. не пам"ятаю добре, скільки кому давали, тим займався чоловік. лежала на 2-му поверсі, душ був далеко, в іншому кінці коридору. брали "сімейну" палату (чоловік завжди ночував з нами і після пологів був), платили. пам"ятаю, 200 грн
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Оксанютка » 16 жовтня 2012, 13:32

Я в червні народжувала на Замковій. Пологовим задоволена, почувалася як вдома. Брали сімейну палату з окремим санвузлом. Поруч були і чоловік, і мамуся, навіть подруги заходили провідувати.Віддячувала так, як вважала за потрібне.Ніхто нікому не озвучує конкретних сум.Проте, чула, що зараз там ремонт.
Оксанютка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 210 раз.
Подякували: 150 раз.
Діти: Два хлопчики-горобчики

Повідомлення olgakr » 16 жовтня 2012, 14:05

Хто ще чув про ремонт?
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) Чемпіон (1)
Діти: дівчинка ,хлопчик і ще раз дівчинка,і ще раз хлопчик..,і ще раз дівчинка...

Повідомлення flower » 16 жовтня 2012, 14:14

я чула. знайома родила 28 вересня і казала шо як виписувалась роддом закривали на ремонт.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Marichka » 16 жовтня 2012, 14:28

Наша знайома родила 30 вересня,то лежала з деякими жінками на кухні і виписали швидше,було кесерське-так казав її чоловік мені
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення olgakr » 16 жовтня 2012, 16:11

Я з району, тому не знаю, чи на Бамі приймуть. А хто домовлявся з Кузьмірчук, де її можна знайти? Ви зустрічались особисто, чи домовлялися по телефону?
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість