в мене в холодильнику місця нема, лише диню вже почату в холодильнтку тримаю, а так яблука, банани і персики стоять, і шо робити блін. нічого в хаті не мати на пару днів пробувала. не допомогло.
дрозофілки бояться холоду. зара сама з ними борюся. то шо знайшла - знайти їх гніздо і добре там вимити. можна кухню наніч гарно провітрити-шоб багато холодного повітря найшло ше десь читала, якшо багато тої зарази, то поставити наніч на кухні пакет з "приманкою" (шкірки дині,кавуна, підгнивші яблука) а зранку ловкім двіженіям пакет закрити і викинути. думаю замість пакета і якогось бутля взяти
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
Сьоні Мавпуська написала, що вона залишає фрукти на столі, щоб дитина їла. От мені така ідея подобається і взагалі подобається, коли фрукти в корзинках чи у вазочках на столі стоять. Але мушки-дрозофіли
можна випереджати, можна пластмасовими прикрашати, це ясне діло.
але мене цікавить, чи можна по правді тримати банани (на них найбільше летять і їх в холодильнику не бажано тримати) й інші фрукти постійно на столі і якось тих мушок уникати (у сезон фруктів. зимою їх й так нема.)
я пробувала всякими приманками, мушок ставало більше :(
є ше такі сітки в вигляді пірамідок якимим можна накривати тарілки з їжею від мух
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)