Наші сусіди сьогодні в 8 вечора, як тільки спала спека, щось запалили :fool3: :fool3: :fool3: А я тільки вікна повідкривала, щоб провітрити і дитину вивела гуляти, а там - :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
погода спаскудилася, а ми налаштувалися на озеро їхати отак завжди....і чого отак не щастить? Я вже засинала останні дні з тим, як ми по пісочку там топаємо і в водичці хлюпаємося, як грибочки збираємо... ех...ну може з 2гого ще буде жара???? я тааак хочу....Я спеціально купальник купила..я шо його цього літа так і не вдіну? ну шо за бардак?
Та ясно шо не полізеш в воду. Просто я чоловіка підмовляю може б і ми тудичкурнули подивитися, покупатися. Але я в палатці не ризикну, мені тре будиночок хоч якийсь. Тре надіятися що випогодиться ще.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
ааааааа, це капец. В мене дитина сьогодні з люльки випала . Передня стінка опускається, щоб добре було класти. Він проснувся, встав і перекинувся. Так плакав. Біля очка синячок. Ой дівки, серце болить :shock: .
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово