Глобальні оголошення!

Дитина без нагляду

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Балачки: ні про що і про все 6

Повідомлення Перлинка » 30 вересня 2012, 20:19

гра з вогнем написав:
будь ласка ,вернись ,перечитай як слід, знайди собі цитату, я тобі не служниця

мені її не треба ,бо я знаю шо написала,а ти про те що хтось розмовляв з людиною з атракціону машинок висмоктала з пальця,бо все сталось поряд з ігровою кімнатою та батутом-це протилежний край площі від машинок
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 20:19

гра з вогнем написав:а ти впевнена, що то родітєлі? ти шо не знаєш як цигани живуть? і шо з дітьми роблять?

по крайней мере, они в сопровождении взрослых, с которыми спокойно себя ведут

По последним вопросам - я уже отвечала, милиция и остальные службы в курсе! о ситуации в городе с циганами

Я так и не получила ответ - Что Ты пытаешься мне сказать??
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 20:21

Шалімар, я цілком розумію, що ви не були зобов'язані, шо не будь взагалі робити, окрім виконання громадянського обов'язку повідомити у правоохоронні органи. З чим ви успішно й справувалися.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення taranjka » 30 вересня 2012, 20:22

в нас не америка, в дитбудинок одразу не віддають. в випадку Шалімар і Перлинки,Ю дудтато, коли б побачив міліцію біля дитини, то прибіг би швидше, а не чекав дощу. максимум, що на нього чекало - то переляк і ноно від міліційонера. зато наступного разу був би ближче до дитини
в випадку залишеної дитини - не вірю, що таке може писати мама.
мамашу тої дитини знайшла міліція, далеко від того будинку
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 20:25

гра з вогнем написав:це не завадило вам з власником машинок обговорити хлопчика, як було сказано однією з вас вище у темі.

домыслы и фантазия просто буяют...

Постой, а не в этом ли Ты Нас и обвиняла??....

Нет, Мы говорили не с власником машинок (которые в противоположной стороне площади), а с мужчиной, который отвечает (или что он там делает) за другие аттракционы - домик, батут, рыбалку.. - и это находится в другом конце площади.
Но да, у этого Мы тоже ничего про разрешение не спросили ((((
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 20:27

Перлинка написав:а ти про те що хтось розмовляв з людиною з атракціону машинок висмоктала з пальця,бо все сталось поряд з ігровою кімнатою та батутом-це протилежний край площі від машинок

будь ласка ,вернись ,перечитай як слід, знайди собі цитату,
в темі було сказано, шо розмова з власником чи хто він там машинок відбулася і він повідомив, що це не перший випадок. коли залишають дітей а самі "пиво пють"

по крайней мере, они в сопровождении взрослых, с которыми спокойно себя ведут

ти знаєш чому так відбувається? чи віддаєш перевагу не знімати рожевих окуляр?
ти впевнена шо це їх батьки? впевнана що ті діти отримують достатньо нагляду?

в випадку залишеної дитини - не вірю, що таке може писати мама.

так я можу таке писати. тому що я знаю, що навіть в самому кращому інтернаті гірше ніж у сімї, яка доглядає за дитиною.

подробиць тієї історії я не знаю, спитати про них тут нема у кого, тому подальше обговорення буде домислами.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 30 вересня 2012, 20:28

дитину такого віку залишати на відстані зорового контакту -ненормально ,так само як спостерігати з балкону девятого,та навіть другого поверху в дворі ,бо це далеко ,щоб встигнути зловити дитину ,відібрати від когось,зарадити травмі чи коли їй хтось хоче завдати шкоди

Навіть з собаками виходять гуляти разом на вулицю ,а не спостерігають з балкону на відстані зорового контакту ,якщо відносяться до них бережно,бояться щоб не вкрали чи не втік і загубився,не те що за таким малюком.
Востаннє редагувалось Перлинка в 30 вересня 2012, 20:32, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 30 вересня 2012, 20:31

гра з вогнем написав:
Разрешение на аттракционы - ничто по сравнению с (вероятно) потерявшимся ребенком.

да? а я думала. шо як збивають дітей з ніг на площі, і навіть наглядаючі батькі нічого не можуть вчинити - то це таки заслуговує на більшу увагу, ніж розшукувати разом з мілілцією батьків, які сидять на відстані зорового контакту від своєї дитини.

Мы не знали, чи сидять батьки чи не сидять.

Ты думаешь так, а я считаю, что одинокий ребенок на площади - важнее, чем вероятность, что машинкой могут на кого-то наехать. В конце концов, того ребенка, на которого наехали, есть кому защитить и кому позаботиться.

А тот малыш был сам! в течении длительного времени!!! И никому не было до него дела!

А кто Звери в темах??

Shalimar написав: я в таких моментах Зверь и порву кого угодно, буду драться на смерть,
[/quote]
Ну, так В КАКИХ МОМЕНТАХ?? я писала О ДРАКЕ, поэтому не надо мне приписывать и додумывать то, чего я не говорила!
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 30 вересня 2012, 20:34

Постой, а не в этом ли Ты Нас и обвиняла??....

ні, я вас взагалі не звинувачувала.

А тот малыш был сам! в течении длительного времени!!! И никому не было до него дела!

Бетмен спешит на помощь! у вигляді Шалімар і Перлинки :))))))))))

итину такого віку залишати на відстані зорового контакту -ненормально

погоджуюся. так само не нормально як і викликати міліцію, якщо за дитиною спостерігають здалеку.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 30 вересня 2012, 20:35

гра з вогнем написав:будь ласка ,вернись ,перечитай як слід, знайди собі цитату,
в темі було сказано, шо розмова з власником чи хто він там машинок відбулася і він повідомив, що це не перший випадок. коли залишають дітей а самі "пиво пють"

про машинки мови не було -ти це додумала ,як і багато іншого на тему питання що обговорюється
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Виховання дитини

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей