Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
гра з вогнем написав:Ви втрутилися у чуже життя и вважаєте це правильнім
Це так само як би до тебе викликали мілицию, бо твоє дитя до опивночи тусує
У тебе свій режим, в інших свій режім сну і прогулянок
З одного боку ти вчинила правильно - з іншого боку ти полеліяла власне его
Це підтверджує й твоя вибірковість до "долі морських зірок", ти не бачіш проблеми в безконтрольних прогулянках циганчат і не бачиш потреби викликати до них міліцию
Зате трезвониш у всі дзвони, не побачивши коло дитини, яка знаходиться на безпечній теріториї, батьків
Думаю за статистикою халепа швидше станеться з ціганчам на рінку, ніж з дитиною, котра гуляє на майдані
Тим не менше ти собі рішила інакше, а те, що твоє рішення було втручанням в особисте життя і принесло негаразди дитині та батькам, ти навряд чи думала
Правильно цигани зловлятьи по шиї надають, а ителегентним людям не залішається нічого іншого як усміхатися, на таких й відриваються, по великому рахунку плекаючи власне я, а не турбуючись про інших
гра з вогнем написав:перестрахуйся! викличи міліцию до себе, коли помітиш, що саме зараз ти "по уходу за своим ребенком в некоторых вопросах грешна(((((("
оце буде правильно!
гра з вогнем написав:по прітчі мальчік кидав у воду всіх підряд, ти ж вибираєш, покладаючись на свої екстрасенсорні здибності
И пусть я буду самодуркой, тешащей свое эго медвежьими услугами в таких случаях.
а чем поможет милиция? КАК и что я перестрахую?????
а с чего ТЫ взяла, что я ВЫБИРАЮ??????????????????
гра з вогнем написав:цікаво, чого ті цім запітанням не задалася відносно чужої дитинита сім'ї, але переймаєшся відносно себе?
чим помогла міліція дитині на площі?
Повернутись до Виховання дитини
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей