Та в мене теж на плівці. Якщо маєш видрукуване фото- заскануй. Я так і роблю зараз .13 років назад цифрових фото не було
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Аліса, яка пелеринка з лебединого пуху певно??? А яку сукня? Як принцеса!!! :D
Я колись казала чоловікові, що готова виходити за нього-щоб сукню кожного року одягати іншу
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
А це ми. Спочатку розписувались , а тоді- вінчались. Різні країни- різні традиції, різні особливості. Але бажання одне- любити, постаріти разом, разом будувати і доглядати, разом виховувати і збирати.
Марі, ваші фото чудові. Я на однокл. бачила ту, одну, де Ви з вінком на голові. Вона мені дуже сподобалась. А це, виявляєтсья, в день весілля роблене фото. Дуже гарно. :good: Аліса, ви - наче рожеві янголи _viki_ - ого! Прям таки Містер і Місіс Сміт :)