Глобальні оголошення!

Ідеальний образ нареченої

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Re: Идеальный образ невесты

Повідомлення Перлинка » 25 вересня 2012, 12:46

Зображення

це дуже гарне,якшо б іншого кольору

Зображення
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення flower » 25 вересня 2012, 12:51

Shalimar написав:Тут не весильный портал, но все же интересно было бы услышать Ваше мнение, кто какой идеальный образ себе представляет (оч. желательно с фото) - прическа, макияж, фата, украшения, маникюр, обувь, букет , платье, конечно же)))

Спустя годы - Вы довольны своим образом невесты? что изменили бы?

описывайте, показывайте что нравится)

Мені подобаються плаття не заляпані, без надлишкових елементів, якшо низ іде багатим на рюші і шось в тому роді тоді верх має бути скромніший, або навпаки. Макіяж подобається не занадто яркий і кольоровий, хіба якщо є якийсь колір акцент (пасочок наприклад на платті яскравий) то тоді гарно якщо і мейку такий колір теж буде присутнім. Зачіски з дуже підібраним і зализаним волоссям мені не дуже, хіба що до тематики весілля таке потрібно. Подобаються мені дуже зачіски з волоссям зібраним на бік, це можуть бути просто локони або ж якась гарно заплетена коса (тепер їх варіацій море). Штучні квіти, діадеми це просто пережиток минулого, не подобаються зовсім. Бачила ще на нареченій капелюшок, досить непогано виглядає. Прикраси, якщо корсет іде дуже з багатим оформленням я би не вдягала, або щось дуже делікатне. Фата подобається різна і довга і коротка, це залежить від плаття. Але горловне не перебор, бо була на весіллі де в молодої було плаття за 5 тисяч євро і фата і шлейф довжелезні, на церемонію і для фото то да це класно, але потім з тим всім таскатись не дуже прикольно. Воно якось зовсім не продумано і гарно, коли молода все весілля ходить з грязним шлейфом і фатою намотаною на руку (був дощ тоді) і навіть якби було і чистим, пару метрів намотані на руку не надто ніжно виглядають. Взуття має бути ніжним, не надто грубим. Чоботи до плаття мені не подобаються. Рукавички теж, хіба короткі. Букети мені подобаються без мікрофонів, коли видно стебла.
Своїм виглядом я впринципі довольна. Лише би мейк змінила, очі трохи виразніші. Плаття зручне було тим, що шлейф відчіплявся і не треба було його за собою весь день носити. Букет би змінила хіба, бо тоді мене відмовили від такого з відкритими стеблами. Прикраси були срібні, в міру. Ношу їх інколи і зараз, правда кульчики частіше ніж кольє.
П.С. Все розумію шо у кожного різні смаки, тому прошу на мене не обіжатись, бо шось там мені не подобається, а у вас таке було. Головне шо б ви самі собі подобались.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Перлинка » 25 вересня 2012, 13:14

це весілля за смаком гри
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Зображення

цей образ дуже гарний

Зображення

але Шалімар любить шоб було шикарно та дорого,як в Азії :wink:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 25 вересня 2012, 13:33

в мене оце було

але біле. тепер би взяла шампань :confused:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення irinka » 25 вересня 2012, 14:00

Мені подобаються більш класичні плаття. Не подобаються кучеряві, занадто відкриті і забагато обшиті камінцями. Люблю коли плаття підкреслює фігуру, виділяє форми. Макіяж не занадто легкий і не надто яскравий, коли все в міру, підкреслює образ і форму очей. Зачіска злегка розпущена, не люблю коли все зібрано і накрито фатою, а зачіски майже не видно. Люблю великі гарні локони, без стрічок і зайих елементів в волоссі, коли все виглядає дуже заляпано, особливо з розочками. Я напевно б зараз в соєму образі змінила багато чого, хоча на той час він був для мене ідеальним) Тут добре видно зачіску і макіяж
| +
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Alisa » 25 вересня 2012, 14:19

Перлинка написав:це весілля за смаком гри

Зображення

цей образ дуже гарний

Зображення

о, це мені подобаеться.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Lesya » 25 вересня 2012, 14:32

Гра, я знайшла своє плаття в тій ссилці, що ти давала! Тільки в мене на спідниці по краю тканини йшла вишивка жемчугом і бісером. Все решта ідентично!
Зображення
Зображення
порівняйте!
Зображення
Зображення
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Lesya » 25 вересня 2012, 14:41

Зараз би й справді поміняла багато. По перше сукні з шлейфами, які ти показуєш, Шалімар, не практичні в процесі весілля. Тому собі зі шлейфом вже не брала би. Так, воно виглядає бомбезно, коли гарно викладене по підлозі, але в ньому треба ходити і танцювати. Колись мріяла про облягаюче, модель русалки, але мені вона не йде - візуально вкорочує і робить страшенно худою. Орхідеї в волоссі і в букетиках на грудях не того сорту - надто великі.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Галина » 25 вересня 2012, 15:25

Я б тепер теж багато поміняла зараз у своєму образі.
І зачіску, і макіяж і плаття мені дуже сподобалось, те, що таранька показала і ось це
| +
Зображення

Зараз вибрала б щось подібне.
Зачіска подобається така як гра показала, аюо щось таке не броске, акуратне.
Ну і макіяж не надто яскравий, але очі щоб виразні були.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Shalimar » 25 вересня 2012, 16:03

Перлинка написав:Shalimar не високим дівчатам дуже пишні сукні ,тим більше з з заниженими таліями -не пасують ,дуже ноги вкорочують

ота пишнота шо на фотках,де тобі її бракує на мою думку в самий раз

надо мерять!!! )))))

те фотки, там где актриса первая из фильма (не Красотка!), то понравились платья - первое и второе, у второго - идея юбки, под низом вышиты пайетки, сверху фатин, у меня нарядный топ такой есть
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Поперед.Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей