Shalimar написав:Тут не весильный портал, но все же интересно было бы услышать Ваше мнение, кто какой идеальный образ себе представляет (оч. желательно с фото) - прическа, макияж, фата, украшения, маникюр, обувь, букет , платье, конечно же)))
Спустя годы - Вы довольны своим образом невесты? что изменили бы?
описывайте, показывайте что нравится)
Мені подобаються плаття не заляпані, без надлишкових елементів, якшо низ іде багатим на рюші і шось в тому роді тоді верх має бути скромніший, або навпаки. Макіяж подобається не занадто яркий і кольоровий, хіба якщо є якийсь колір акцент (пасочок наприклад на платті яскравий) то тоді гарно якщо і мейку такий колір теж буде присутнім. Зачіски з дуже підібраним і зализаним волоссям мені не дуже, хіба що до тематики весілля таке потрібно. Подобаються мені дуже зачіски з волоссям зібраним на бік, це можуть бути просто локони або ж якась гарно заплетена коса (тепер їх варіацій море). Штучні квіти, діадеми це просто пережиток минулого, не подобаються зовсім. Бачила ще на нареченій капелюшок, досить непогано виглядає. Прикраси, якщо корсет іде дуже з багатим оформленням я би не вдягала, або щось дуже делікатне. Фата подобається різна і довга і коротка, це залежить від плаття. Але горловне не перебор, бо була на весіллі де в молодої було плаття за 5 тисяч євро і фата і шлейф довжелезні, на церемонію і для фото то да це класно, але потім з тим всім таскатись не дуже прикольно. Воно якось зовсім не продумано і гарно, коли молода все весілля ходить з грязним шлейфом і фатою намотаною на руку (був дощ тоді) і навіть якби було і чистим, пару метрів намотані на руку не надто ніжно виглядають. Взуття має бути ніжним, не надто грубим. Чоботи до плаття мені не подобаються. Рукавички теж, хіба короткі. Букети мені подобаються без мікрофонів, коли видно стебла.
Своїм виглядом я впринципі довольна. Лише би мейк змінила, очі трохи виразніші. Плаття зручне було тим, що шлейф відчіплявся і не треба було його за собою весь день носити. Букет би змінила хіба, бо тоді мене відмовили від такого з відкритими стеблами. Прикраси були срібні, в міру. Ношу їх інколи і зараз, правда кульчики частіше ніж кольє.
П.С. Все розумію шо у кожного різні смаки, тому прошу на мене не обіжатись, бо шось там мені не подобається, а у вас таке було. Головне шо б ви самі собі подобались.