Никонюк Оксана » 04 квітня 2012, 19:28
Хочу поділитися своїми враженнями про вагітність.На перший погляд, дівчата, не все так просто як здається. Періодичне відвідування лікарні спочатку мене вбивало, постійні аналізи, узі. Але....все залежить від твого дільничого лікаря. Незнаю як інші лікарі, але мені дуже поталанило. Я була під наглядом Назарук Оксани Миколаївни. Признаюся, на початках була невдоволена, з кожним приходом мене ложила на збереження....попри того, це ж її обовязок....відповідальність,як за нас, так і за наших дітей! Хочеться сказати багато хороших слів в її адрезу, але, боюся замало символів... на протязі усієї вагітності, вона як друга мама...сподобалося те, що вона знає свої обовязки, тобто є професійним лікарем! Але!!! Це так - квіточки. Ми всі не бажаємо лягати у лікарню, запевняючи, що з нами все гаразд. От і я так, нехтувала, якщо можна так сказати... На 8 місяці вагітності, Оксана Миколаївна положила мене на збереження уже до самих родів, ніби відчувала якусь тривогу...але ж я себе нормально почувала!!! Незабаром мене виписали. Якось на вихідні ми з чоловіком роз'їхалися по селах,(проживаємо в Луцьку) чоловік по справах у своє, а я до мами. З неділі на понеділок, в першій годині ночі у мене почалися передчасні пологи, кровотеча, ледве довезли до лікарні. Всю дорогу не могла пробачити собі того, що не послухала Оксану Миколаївну. Слава Богу, все обійшлося чудово, родила здорового хлопчика, правда мене кесирили. Хочеться подякувати тим лікарям, які мене оперували, адже вони мені подарували мого синочка! А Назарук Оксані Миколаївні хочу сказати велике спасибі: за турботу, розуміння, моральну підтримку. Хочу її порекомендувати як хорошого спеціаліста, адже ніхто зараз не панькається з пацієнтами, а вона з тих людей, в якої тривожно бється серце за своїх пацієнтів.