Глобальні оголошення!

Фільми жахів

Музика, серіали, фільми, телепередачі, книжки, які ми рекомендуємо, обговорюємо, застерігаємо

Модератор: taranjka

Re: Фільми жахів

Повідомлення happymami » 13 березня 2011, 00:29

Перлинка написав:То шо якийсь вид мазохізму?

якоюсь мірою так. Мабуть в любові чи не любові до таких фільмів і виявляється характер людини. Особисто мені подобалися ті відчуття тремтіння в душі... Коли от от хтось має вискочити...
Пам'ятаю, шо в час мого дитинства не було надто багато таких фільмів (та й вопше їх не дуже було). А коли були, то лише після 22.00. І от коли одного разу батьки поїхали на дачу а я сама вдома, то не спала до 22.00 і подивилася фільм про мавпу, яка шось там сказилася чи шо і жінок вбивала. То був капєц, коли я пісяти захтіла... Йду, в ванні шторка від сквозняка похиталася, я з того туалету в кімнату, за мною мокра доріжка :lol: . Ото булоооо.
А кіно про долину змій? Я ще до сих пір ри високій температурі уявляю, як з ліжка змії виповзають :lol:
А коли вночі читала, то йшла в туалет по дивані, по кріслах, тільки шоб босою на землю не стати, бо ж під ліжком змії :D .
Нє, однозначно я буду присікати в дітей такі фільми. . Якісь легенькі жахи то ше таке. Але всяке таке криваве типу Фреді Крюгера, Джека потрошителя чи Пили... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

о. а фільм Звонок як вам? ;-) Я його дивилася вже вроді коли Софійку родила. Маразм, але страшнуватенький. Но зато не надто сильно кривавий.
[youtube]<iframe title="YouTube video player" width="480" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/7GNiPrRKnoI" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>[/youtube]
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Руженка » 13 березня 2011, 00:36

А я хоч і розумію, що то фільм і то все не насправді, але дивитись такого не можу!!!!

Мій попередній начальник в робочий час передивився усі частини "Пила"............І ходив собі такий веселий, короче лапав від того кайф............а я сиділа за роб столом біля нього, то мені аж руки трусились і час від часу виходила з кабінету, бо капец...........
Руженка Офлайн

Повідомлення Перлинка » 13 березня 2011, 00:49

happymami написав:А кіно про долину змій? Я ще до сих пір ри високій температурі уявляю, як з ліжка змії виповзають :lol:
А коли вночі читала, то йшла в туалет по дивані, по кріслах, тільки шоб босою на землю не стати, бо ж під ліжком змії :D .

я через цей фільм,який бачила в дитинстві,і мені тоді також здавалось,що зі всіх дірок і з під дивана,мають повзти змії,досі їх найбільше боюсь.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Tajga » 13 березня 2011, 10:38

А я обожнюю фільми жахів! :P
Тільки гарні, зі смислом, чи хоча б його малими частками. Щоб була певна логіка і щоб добро перемагало зло! Тоді все на своїх місцях і хоч і страшно, але приємно.
А щодо того, що діти полякаються... Ну по-перше, залежить від віку. Пам'ятаю, про вулицю Вязів дивились уже в відеозалі, в підлітковому віці, страшно було, поки дивились, а потім і забулось. По-друге, дитина і без фільмів жахів може себе накрутити так, що не зможе ноги з-під ковдри виставить... Буває так, що кіна не дадуть і до 18 подивитися спокійно, а бабаєм якимсь лякають мало не з пелюшок.. :head:
Вважаю, що хороше закінчення має дуже велике значення в такому фільмі, і стрес зняв, і заспокоївся :) Навіть малі дітки полюбляють іноді з виском лякатися, але, зверніть увагу, в комфортних для них умовах, з мамою чи татом ;-) Типу і побоялись і не страшно...
А беззмістовні жахи (типу тої ж Пили), ще й з поганим закінченням (на догоду сучасній моді), то нікому не раджу... Вони занурюють людину в якусь криваву безпросвітність і не дають жодного шансу звідти вибратись... Від таких кін точно може депресія настати... Як мінімум...
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Sawwku » 13 березня 2011, 12:25

цілком підтримую! взагалі, за статистикою, дітям до восьми років сниться більше жахів, ніж за все життя. і то не зважаючи на те, що вона там дивиться.
а от мені ще подобаються книжки і фільми по С.Кінгу. щоправда, в нього майже кожен твір не має конкретного закінчення. типу всьо, хеппі енд, а потім одна мить, і розумієш, що все ще попереду.
фільми про фредді крюгера то взагалі окрема тема. пару років тому вирішили з чоловіком подивитися (так сказать, згадати молодість). то так ржали, що півбудинку побудили :lol:
а "пила" і їй подібне - то не філми, а просто тошнотік
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Zarivna » 06 вересня 2012, 11:27

мені завжди було страшно від фільму "Вій" на погляд це найжахливіший і найстрашній фільм. ужас.
Zarivna Офлайн

Повідомлення mari » 06 вересня 2012, 11:32

Царівна, це той старий фільм , без спецефектів?

Мені не подобаються такі фільми, та ще потім страшно довго-довго, але от "Мізері" по С.Кінгу сподобався, зміст реальний. Не має ніяких там спецефектів і душероздираючих видовищ.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Vikibee » 06 вересня 2012, 11:40

Я проти такого роду фільмів, це травмує мою психіку :(
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення Zarivna » 06 вересня 2012, 11:48

Дівчатка, прізвище не Царівна а Зарівна)))))))))))

то старий фільм, але там спецефектів майже не видно. бідний той священник(((
Zarivna Офлайн

Повідомлення Virchik » 06 вересня 2012, 13:36

Теж люблю книги С. Кінга, а от фільми жахів не дуже, я дуже як кажуть росіяни "впечетлітельна".
Зображення

Зображення
Virchik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 169 раз.
Подякували: 272 раз.
Діти: доця Анастасія

Поперед.Далі

Повернутись до Ділимося враженнями

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей