Модератори: TaniaPicaSSo, Галина, олеся
Lesya написав: Але до школи не можна без садочку.
Радмила написав: В принципі стовбняку не повино було б бути. а от коли рана закрита, і є всі можливості?
гра з вогнем написав:розказали нам, шо випадків кашлюку побільшало
найцікавіше, що з огляду на щеплння випадки захворювання мали б навпаки зменшуватись...
Хід конем: визнавати недієвість щеплень як аргумент-агітацію до них...
Tajga написав: імхо, логічніше лікуватись, коли захворієш, ніж травити організм про всяк випадок.
Shalimar написав:противникам вакцинации:
(много текста)Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
и еще кому интересно - покопайтесь там...
гра з вогнем написав:найцікавіше, що з огляду на щеплння випадки захворювання мали б навпаки зменшуватись...
як?
зараз дуже багато людей не щеплюють дітей, тому хвороби починають про себе заявляти.
я часто читаю про важке протікання кашлюку у нещеплених, читаю як мами сидять над кашляючою дитиною і моляться шоб дихала.
зараз ж практично половина з купованими картами щеплень, або взагалі без них, вони не знаходяться в ізоляції, активно гуляють, контактують з іншими дітьми, сприяючи поширенню хвороби.Хід конем: визнавати недієвість щеплень як аргумент-агітацію до них...
про недієвість щеплень то ти сама собі придумала :) я писла про відсутність щеплень. не варто маніпулювати поняттями підмінюючи відсутність на недієвість. не може бути дієвим те, що відсутнє.
Я так зрозуміла, що ви щеплення робили в Америці, і говорили про випадки кашлюку, відповідно в Америці.
Повернутись до Здоров'я карапуза
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей