ну так, бажано не дротом))) якщо широченька та мотузочка то добре
Я цього року додумалася підвязати один раз такою лжнтою шо до чоловічих штанів підшивають, коли підгинають бо мала багато, а вона сльзька, відповідно поки я підвязала останній рядок, то перший майже розвязався(((( І спитайте чим я думала
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
викорчовую сьоні цілий день кульбабки добрий господар дозволив мені город зробити якраз там, де кульбабки розрослися викорчувала трошки десь см 30 на 50. а вже ціле відро і ше куча корінців в землі
але мене ше хвилюють жуки. я їх корчую (кульбабки), а з під них лізуть якісь чорні блискучі жуки (продовгасті) з тими жуками - мені шось виросте?
ше порадьте шо б такого посадити щоб осінню мені ше виросло/цвіло?
а вспомнила. купила вчора 4 штуки , цих осінніх квіточок, мамс називаються. забула як по українськи а як зробити так. щоб вони і наступного року в мене були? бо минулорічні. цього року не виросли :(
Щоб хризантеми були і наступного року то треба або вибирати сорти зимостійкі, але все одно вкривати на зиму, або пересаджувати в горщики і забирати до хати)))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос