а я в четвер зранку так з двору виїжджала, що малий, який у вікно дивився, кричав в вікно (то мені потім розказали): "Мама, машинкою треба їхати вперед, а не назад!! Їдь вперед!!!" (мама намагалася розвернутися і не збити сусідні машини. Вийшло разу з 20-ого) і потім аж побіг до дідуся, що "Дідусю, поможи мамі виїхати!!!". Дідусьо ржав і рже ще досі :oops:
права маю з 2007 р. але не їздила вже давно. вартість бензину стоїть на перешкоді. їздити люблю. за кермом розслабляюся. машину має мама і брат. а їжджу я на машині коханого )) хоча спокійніше почуваюсь коли за кермом машини в якій я їду водій досвідченіший ніж я
Воджу з 2006 року, першою машиною була 9-ка, тато купив, щоб вчилася, один раз поцарапала дверку, не побачила здорового штиря, коли виіжала з гаражу у подружки. Більше тьфу-тьфу "аварій" не ставалось. ))
Права отримала у 2008р., до того ніколи не сиділа за рулем. Перша машина була 99. Бідняткл моє. Теж перший раз рушила на першій передачі, затормозила, але стіна була дуже близько, наслідок фара і пробитий радіатор. Зараз у нас бус, але на нього я не ризикую сідати. Чоловік обіцяє щось маленьке.
О і в мене права є з 2008. Але сама досі не їжджу. Хоча відчуваю, що якби була гостра необхідність, то поїхала б. А так чоловік боїться саму пускати. А як переконаю чоловіка, то свекор "поможе" (їде зі мною збоку). Так і не їзджу сама досі, хоча запланувала до кінця цього літа їздити самостійно, то маю ще 2 тижні.