Глобальні оголошення!

УЗД - де краще робити?

Re: УЗД - де краще робити?

Повідомлення irinka » 06 грудня 2011, 16:08

Всі 4 рази робила УЗД в Попадин Оксани Василівни дуже хороший спеціаліст і приємна жіночка :) я цілком задоволена :гуд: Після родів УЗД робила Гусак якась вона трохи дивна :grin: (або може стомлена в той день була) перепитувала мене одне й те саме по пару раз :grin:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення mather » 07 квітня 2012, 12:29

Я була на УЗД і в Хміля, і на Суворова в чоловіка якогось (не пам"ятаю прізвище) і в Попадин. Найбільше сподобалась остання. Не лякає, нічого лишнього не видумує і досить детально все розказує. А якість обладнання мені звичайно більше сподобалось в Хміля, але відповідно і ціна!
Зображення
mather Офлайн

Добре орієнтуюся

Дякував (ла): 22 раз.
Подякували: 73 раз.
Діти: Синочок Сашуня

Повідомлення olgakr » 24 липня 2012, 15:05

Дівчата, а Помазанський і Малевич де Приймають? І скільки це зараз коштує? А то на останньому УЗД була в районні поліклініці, то після того УЗД хотіли класти в лікарню, хоч мене нічого і не турбувало, написала відмову. Зараз хочу піти до якогось хорошого спеціаліста.
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 421 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: дівчинка ,хлопчик і ще раз дівчинка,і ще раз хлопчик..,і ще раз дівчинка...

Повідомлення Sawwku » 24 липня 2012, 15:10

от мені Попадин теж найбільше сподобалася. ясно, все розкаже і покаже, відповість, де треба заспокоїть, а де вкаже на проблему
єдине НО: стара як світ апаратура. думаю, дали б їй нормальне УЗ-апарат, то кращого спеціаліста було б годі й шукати
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Natalinda » 24 липня 2012, 15:19

Помазанський в 2 ЖК має приватний кабінет
гривень 60-80 коштувало

+100 за Попадин
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mariana » 24 липня 2012, 16:12

Малевич приймає в ЖК№1 по вуз.Замковій, на першому поверсі, але до неї завжди черги. Дуже хороший спеціаліст, просто рекомендую! Коли була вагітна, знайшли одну проблему, якої справді не було і побочила тільки Малевич, після того ходила тільки до неї.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення TaniaPicaSSo » 15 вересня 2012, 19:47

Перше УЗД проходила в Попадин. Мені особисто в неї сподобалось, і я би ходила до неї ще, але моя лікарка потім сказала, що вона не дуже хороший спеціаліст і надалі казала ходити тільки до Помазанського. Мені він, по-перше, не дуже сподобався як людина. Видався трохи зверхнім, байдужим, навіть більше - тупо ігнорував мої питання і мовчки дивився собі в монітор далі. Ні слова не сказав, а тільки дав в кінці папірчик з діагнозом. Але ще гірше те, що він поназнаходив мені такого, що мене мало на збереження не поклали (він побачив і шийку матки вкорочену, і ще пухлину якусь знайшов). А потім за пару тижнів сам же спростував свої діагнози і вже нічого з того не бачив. Ба, привиділось тоді, чи що...
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення irinka » 15 вересня 2012, 19:57

TaniaPicaSSo а хто твоя лікарка? Деякі лікарі спеціально відправляють до "своїх", а те що він знайшов якусь патологію, ще раз засвідчує те, щоб тільки частіше приходити і гроші тягнути. Така моя думка. Тим більше на скільки я знаю він дорожче бере, ніж в тому кабінеті де працює Попадин. :pardon:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення Сяна » 15 вересня 2012, 20:00

[quote="TaniaPicaSSo"]Мені він, по-перше, не дуже сподобався як людина. Видався трохи зверхнім, байдужим, навіть більше - тупо ігнорував мої питання і мовчки дивився собі в монітор далі. Ні слова не сказав, а тільки дав в кінці папірчик з діагнозом. Але ще гірше те, що він поназнаходив мені такого, що мене мало на збереження не поклали[quote="TaniaPicaSSo"]
а мене поклали((( теж лікарка, в якої я тоді на обліку була, радила лише його. інші рази ходила до Попадин - сподобалась вона, не лякала, все показувала-розказувала
Щасливий той, хто щасливий у себе вдома.
Толстой Л. М.
Сяна Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1072 раз.
Подякували: 1277 раз.
Діти: донечка

Повідомлення Руслана » 20 вересня 2012, 19:06

Я була на УЗД в 4 місцях: на Суворова в державному кабінеті, в Помазанського (Суворова), в 2 міській державній і в клініці Хміля. То з впевніністю можу сказати, що в Хміля найкраще: жіночка, що робила УЗД просто супер, крім неї ще дві жіночки консультують, ти бачиш все на екрані, тобі все детально показують і розказують, можна побати дитятко в 3D - риси обличчя. Одним словом - супермегакльово!Раджу всім!!!
Руслана Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість