Dribchuk » 19 липня 2012, 13:51
Якщо добре розібратися то в моєї малої всі признаки глистів - кола під очима, поганий апетити, любов до солодкого, знижена маса тіла. Ми вже певно разів 10 здавали аналізи (правдв в лабораторії в обл. дит. лікарні) і нічого там не виявили.
Тепер щодо Елмігону. Ходили на огяд до ендокринолога, то вона нам годину вішала лапшу про глисти, Елмігон, Кораловий клуб і всілякі інші препарати які вже вище описувалися, тілки я не поняла що мають глисти до ендокринологічних захворювань. І теж радила пройти обстеження в Центрі здоровя де по крові з пальця визначають наявність паразитів. Я в таке чесно не вірю, так само не вірю в ті апарати що за допомогою хвиль визначають. Тому малу нікуди не водила покищо.
Щодо Островської О.С. - сама в неї лікувалася і на тому апараті визначали чи є глисти а потім мене "лікували" тими хвилями від токсоплазмозу. Туфта то все. Ніяких виражених покращень я не відчула, не схудла на 20кг як вона мені обіцяла, а токсоплазмоз як був титр по аналізах з синево так і лишився, навіть ніяк не змінився. Можу сказати що вона непоганий невропатолог, але углублися в заробляння грошей сумнівними експериментальними методами. Шкода.
Щодо давання ліків "для профілактики" дітям - категорично не можна!!! Мені лікарка казала що це потрібно до 3х років робити лише під наглядом лікаря і бажано в медичному закладі бо наслідки можуть бути дуже сумні. Можна давати насіння гарбуза, часник, чай з вишневих гілочок, кукурудзяні рильця, воно не зашкодить, але якщо паразити вже є то і не вилікує.
На разі планую здати аналіз в Синево чи Леонардо і паралельно в санстанцію занести, содіваюся вияснити чи є ті глисти чи немає.
О, ще згадала що колись страшили мене що можуть бути глисти від кондиціонерів - тіпа ті глисти в легенях живуть, якось вроді на "в" називаються. От тільки сумніваюся що то правда, хоча хто його тепер знає((
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.