inna6787 » 07 травня 2013, 11:21
перед весіллям я була категорично проти жити разом з батьками. Але мене переконали всі (в тому числі тоді ще наречений) - бо хата величезна, місця є для всіх і т.д. Прожили ми 2 роки разом з батьками, потім 3 роки на квартирі, а зараз знову перейшли до батьків бо змінилися деякі обставини. Але я жалію чому не настояла на своєму, коли після весілля хотіла пожити окремо!!!!! Краще після весілля пожити самим і "упорядкувати" свою сімю, сімейні правила і якісь традиції, а тоді (якщо немає можливостей чи так склались обставини) жити з батьками. Принаймні тоді у вас є вже усталені правила,стосунки і ви вже не перекочуєте на правила батьків чи щось в тому роді. Зараз я звичайно хочу жити окремо, але при двох маленьких дітях, мені все ж таки легше з батьками. Бо навіть можу і займатись репетиторством і виручають не раз. Але то звичайно є різні випадки, як то буває. В когось настрій не той, чи щось там ще. Якби був варіант власної квартири,то я тільки - за!!!!! Але на даний момент з двома масінькими дітьми і знімати - проти!!! Тепер всім подружкам раджу і підтримую в тому, щоб після весілля настояли на тому,щоб хоч деякий час пожити окремо. А потім - то вже як в кого виходить!