Думала, що випадати будуть, але не випадають. гарно там розміщені, цілий день можу з ними проходити, навіть забуваю, що вони там, а коли згадую, то стараюся вправи робити.
за шаріки цікаво - цікаво, дівчата і надалі діліться досвідом!!! вправи Кегеля, робила і роблю - ефект прекрасний :oops:
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Дівчонки і мальчішки))) (особливо мальчішки ) ну хто ше памятає про такі вправи і такі шаріки? Користуєтеся чи повикидали? Я ото про вправи згадую час від часу, але всьо рідше, тре тему піднімати)))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
а я коли заглядаю в цю темку, то згадую, що треба їх робити, а так то забуваю шаріки вже давно закинула, не вмію я поважно ходити, завжди кудись лечу, спішу, тоді вони там собі стукають. помітила, що оточуючі починають прислухатися краще вже займатися спортом чи любими фізичними вправами, результат від них також є
Ну що? кому про вправи Кегеля нагадати? Ага мені бо щось не роблю а хотілося б))) За шаріки недавно з декількома дамами говорила, то всі задоволені. Одна навіть казала що то для профілактики опущення матки. Хтось зараз користується? Може то собі про них подумати
Я якось була в одного узіста (думала, що маю проблеми по гінекології, і мене послали на узі),то він мені заодно мало не лекцію прочитав про користь вправ Кегеля )))))). Основне то для себе сприйняла, що як є проблеми з варикозом (може спадкове), то вправи добре підтримують м'язи і кровоносні судини, бо фактично судина, теж м'яз. А про м'ячики навіть не чула
Після пологів якось назріфла потреба у вправах Кегеля. Почала більше увагу на це звертати. Кажуть, що в Терн є навіть тренер який навчає як всьо правильно робити, щоб м`язи були пружні ТАМ. А недавно мені на очі попав моб додаток від Аніти Луценко на 30 днів по тренуванню цих же мязів VINGO безкоштовний. Пройшла 5 днів то вправи щось не особо, але інші мотивуючі думки себе любити і розпізнавати сподоб. Кому цікаво закачайте.