Глобальні оголошення!

А ви прасуєте?

Модератори: олеся, Любов

А ви прасуєте?

Повідомлення олеся » 05 липня 2012, 22:47

Дитячі речі ті що для немовлят мені новіші і гарніші виглядають коли попрасовані, тому прасувала не стільки через дезінфекцію скільки через зовнішній вигляд))))
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

А ви прасуєте?

Повідомлення Nymydora » 06 липня 2012, 00:40

то правда, але мене, наприклад, не вистачає на прасування купи трусів, яка за 3 дні знов буде в пранні. Зараз нас на день вистачає 1-2 трусиків. А коли йшло 10... От тоді і я забила на прасування. Хоча моя мама то болісно переживає і намагаєєтсья перепрасувати мені все (навіть шкарпетки!!! ото виховання!)
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

А ви прасуєте?

Повідомлення TanenRom » 06 липня 2012, 15:00

у мене аналогічно - попрала, все гарно в шафу склала, а прасую перед виходом.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Re: А ви прасуєте?

Повідомлення Natalinda » 06 липня 2012, 22:38

Ну шкарпеток і трусів я ніколи й не прасувала)))
А постіль таки склала непрасовану. то для мене прогрес)))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення LaScala » 06 липня 2012, 23:16

А я ше прасую, хоча зараз з малечею все рідше і рідше. Своє то по факту, чоловікові і синові то все зразу перепрасую, поскладаю і все.
LaScala Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 95 раз.
Подякували: 81 раз.
Діти: Синусик-котусик

Повідомлення Alisa » 06 липня 2012, 23:21

Ніколи. Прасую безпосередньо перед вдяганням.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Dashko » 06 липня 2012, 23:47

А я взагалі рідко щось прасую :rose: Постіль точно не буду прасувати. А одяг, хіба нарядний. Хоча нещодавно перед весіллям прасувала деякі речі, і виникло бажання одним вечорком назбирати одяг і попрасувати його, і на вішачкі розвішати. Одним словом це для мене медіатація і розвага, і розкіш :pardon:
:working: :+++: :wink:
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Inna » 07 липня 2012, 00:31

А я мушу прасувати- особливо постіль і все крім носків(цього я би вже не витримала), бо після моєї машинки дивитися на то тошно, а тим більше поскладати нереально. У мене теж гори тої постілі, мушу дуже часто її міняти...ще й машинка через день працює.Короче то жах.Але прасую так собі, щоб можна було хоч скласти нормально у шафу...
Inna Офлайн

Повідомлення pan_kotskyy » 07 липня 2012, 00:57

Inna написав:А я мушу прасувати- особливо постіль і все крім носків(цього я би вже не витримала), бо після моєї машинки дивитися на то тошно, а тим більше поскладати нереально. Короче то жах.

не дуже зрозуміла що з машинкою? що після неї ужас-ужас яке пом'яте? ))))))))
Я як з машинки витягаю то складаю все в кошичок гарненько-рівненько на стопочку (так ніби в шафу), а тоді розвішую і трохи руками розглажую поки розвішую. От і все, і не тре прасувати ні постільного, ні футболок.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення гра з вогнем » 07 липня 2012, 01:01

у мене ужас-ужас яке помяте після сушки, якшо пересушити. а якщо вологе гарно розвішати, то і не дуже помяте.
але в нас таким лиш я переймаюся, тому праску витягую дуже рідко, лише тоді коли хочу брюки (як українською сказати?) надягнути
останній раз я прасувала в квітні, і тоді дитина умудрилася поки я відійшла за водою, попрасувати килимове покриття :( я з того часу праску ввзагалі ховаю подалі і навіть витягувати боюся.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Догляд за одягом та взуттям

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість