Глобальні оголошення!

Плануємо на море

Модератор: taranjka

Re: Плануємо на море

Повідомлення Natalinda » 04 липня 2012, 22:55

Ми своєю девяткою їздили минулого року в Залізний порт, 4 дорослих, 2 карапузів, а Оліною машиною на край світу хати можна)))) не те що 1000 км)))))))
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення олеся » 05 липня 2012, 00:45

Shalimar написав:с маленьким ребенком.. в дальнюю дорогу.. 1000 км - это не так уж и мало

Ну мені нормально було ми їхали поїздом з кондиціонером в купе в Крим... То нормально, але автобус чи авто щось важко уявляю собі таку далеку дорогу...
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення flower » 05 липня 2012, 01:30

в машині тоже кондиціонери є. зручні сидіння які розкладаються, для дитини автокрісло, столик, телевізор, та багато місця для валіз, каляски))) зупинитись можна будь-де, поїздом цього не зробиш. 1000 км то якось раз плюнути, а от 3000 км (Італія)ми цього року не ризикуєм)))) а так планувала шо маму побачу(

Автобусом теж не уявляю собі дороги з дитиною, чоловік мій абсолютно автобусів не переносить. я от його на тури всякі по Європі підбивала, в них всіх переїзд автобусом, то чоловік сказав шо то для нього не відпочинок буде і нізащо не погоджується. Вероніка підросте, то поїдемо своєю машиною.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Natalinda » 05 липня 2012, 01:41

flower написав:в машині тоже кондиціонери є. зручні сидіння які розкладаються, для дитини автокрісло, столик, телевізор, та багато місця для валіз, каляски)))

А є машини і без того всього)))
Але от те що можна будь-коли і будь-де зупинитися і заїхати куди хочеш то не маловажно)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення flower » 05 липня 2012, 01:56

Natalinda написав:А є машини і без того всього)))

знаю. такою машиною тоді дійсно важко їхати далеко. тому люди певне так жахаються коли чують, шо хтось збирається машиною таку відстань подолати.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Natalinda » 05 липня 2012, 02:04

Та чого ж важко) Нічого не важко))) Ну звісно що віто легше і приємніше.
Але для мене поїздка машиною (любою, окрім запорожця напевно) набагато комфортніша ніж поїзд чи автобус.
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Повідомлення flower » 05 липня 2012, 11:45

я їздила в Крим тоже бусом (в мене в чоловіка їх вже було багато навіть важко всіх згадати, тільки якусь машину полюблю, як він вже її продає) то в нас якраз день перед тим кодицірнер поламався, то було важко тим шо жарко сильно, хоть їхали вночі, тому мені впринципі не так сильно комфорт машини треба як кондиціонер. і дитина жару погано переносить в машині, закачує при жарі.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення олеся » 05 липня 2012, 14:29

Natalinda написав:А є машини і без того всього)))

От от я саме про це... в нас як чоловік каже руский кондиціонер))) Відкрили вікна і маєш кондиціонер... А якщо з кондиціонером і умови для подорожі хороші, то взагалі супер.
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення олеся » 05 липня 2012, 14:32

Дівчата хтось був на самому півдні Криму? Поділіться контактами Алушта-Алупка або якісь посьолки коло них. Дуже треба. Подруга з своїм чоловіком хочуть їхати... Або якісь турбази в тому районі...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення mariana » 05 липня 2012, 16:16

Я була і в Алушті і в Алупці, в Алупку не рекомендувала би, бо там не має нормального пляжу раз, вузька полосочка кам"яниста, і постійно треба бігати вверх-вниз, бо місто розмашоване на підвищенні. Найкраще на мою думку їхати просто так і на місці шукати, принаймі ми так завжди робили, можна знайти житло відповідно до свого гаманця.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей