ніколи ніякими спецзасобами. чиста вода щодня, без мила, щоб не пересушувати шкіру і дитячим милом 2 р в тиждень. і так вже роки і ніяких нарікань немаю. під час вагітності купила гель для інтимної гігієни, та й так він і стоїть чогось...
І у мене Лактацид :tipok: Поки що проблем з ним не було, хоча від багатьох своїх подруг чула, що він "зіпсувався". Думаю, що багато підробок зявилось :( Мені сподобалась ідея
Лактацид. Вже 3 рік користуюся - довольна на всі 100%.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
Я теж іноді користуюсь дитячим милом, або содасаном для чутливої, що є вдома.А ті всякі прибамбаси не купую. Даже вже гелі для душу не купую... Отак змінилося все після народження дитини.Доречі від Єльфи раніше теж користувалася гелем з календулою і ніби чайне дерево там було, і Лактацидом. і вирішила що мені воно не потрібно.
хто там ще з натурального що має зараз? Мені сподобалося було з зеленої аптеки гарне було, а потім щось купила польське Зяя бо чуть дорожче, то таке фе порошком пральним мені смердить. Тепер думаю про щось натуральне взагалі.