червоний борщик, натушила шпинату, нажарила кабачків з помідоркою, і зробила ще фаршировану картоплю.
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Зелений борщ і кабачковий тортик по рецетпу смайлік-м. Тільки кабачки після того як натерли обовязково треба віджати від води бо маса буде зарідка і палянички будуть розлітатися, ось що в мене вийшло:
я сьогодні зробила сир твердий - ну дууужжже добрий вдався. На обід з малим борщик червоний роз'їли, а на вечерю будуть кабачки, тушені в сметанці з зеленим горошком і багато, багато молодого часничку (і сир в прикуску, звичайно ))) )
Nimidora, поділись, будь -ласка, секретом приготування твердого сиру! Ми зранку вже зїли супчик з галушками, зараз доварюється червоний борщік, остигають кабачкові оладки і є салат з огірків, помідорів. Але їсти все одно ніби нема що...Матусі, поділіться ідеями смачних і простих страв!!!