Глобальні оголошення!

Сім'я "на заробітках"

Сім'я "на заробітках"

Повідомлення мешканка » 26 червня 2010, 18:08

в нас поширене явище, коли хтось із подругів їде "на заробітки"...і так розвалюються сім"ї...Як думаєте, що є причиною того, що розлука вбиває почуття? чи можливо вберегтись від краху стосунків, коли половини немає поруч... ? А чи погодилися б ви на таку розлуку в обмін на покращення матеріального становища?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Re: сім"я "на заробітках"

Повідомлення Melisa » 26 червня 2010, 20:09

мешканка написав:А чи погодилися б ви на таку розлуку в обмін на покращення матеріального становища?

Ні, однозначно. Хочеться відчувати чоловіка, бачити його, а не слухати раз в місяць по телефону його голос.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення mala-karta » 26 червня 2010, 21:47

ну от чоловік поїхав. Чи жінка. А хочеться ж іноді до когось пригрітися...
Якась мила людина слово тепле сказала і пішло :(
Так мабуть?

Я б не погодилася :( Точно сім'я вже не була б сім'єю :(
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Marta » 26 червня 2010, 21:50

Також би не погодилася. Люди змінюються, і коли вони змінюються і ростуть разом-їхні стосунки тільки кріпнуть, а коли на відстані,то мені здається,що вони ще більше віддаляються,в них в кожного свої інтереси ,своє окреме життя і вже і поговорити нема про що...(((
Marta Офлайн

Повідомлення Naya » 03 липня 2010, 19:54

Марта мене випередила :)

Коли люди міняються разом, вони міняються непомітно, не так різко і, переважно, під дією однакових інтересів, що більше їх зближує, бо оточення одне й те саме, інтереси схожі, і т.д.
Якщо люди на відстані, то змінюються вони різкіше, тобто коли через деякий час сім"я знову разом, то то вже двоє чужих людей, бо зміни проходили окремо, в різних середовищах.
Я це знаю давно й інтуїтивно, і якби була дуже велика потреба покращити матеріальне становище, то їхали б або обидвоє, або ніхто.
Чесно кажучи, я часом в село до батьків сама поїду, то вже дзвінки, бо скучила, і чоловік скучає, а надовго й далеко, то не погодилася б на таке ні за які коврижки.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Natalinda » 04 липня 2010, 00:45

Сьогодні розповіли мені ситуацію.
Чоловік вже 6 чи 8 років на заробітках, приїжджає дуже рідко, по телефону з жінкою розмовляє часто. От приїхав, а розмова не клеїться взагалі. То жінка була в хаті, а він пішов в літню кухню і подзвонив до неї. І так по телефону говорили пару днів, поки не вбулися...от так і сміх і гріх...
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Alisa » 12 липня 2010, 08:59

Якщо в сім*ї нормальні стосунки, то пару років розлики проблеми не зроблять. Є зрештою інтернет, по якому подружя може частіше спілкуватися і з більшим захопленням, ніж живучи в одній квартирі:)
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення мешканка » 12 липня 2010, 13:34

бачила я хороші сім"ї, які розлука зруйнувала...Просто, після повернення-не змогли жити разом, розучились сприймати іншого, як вагому половину твого життя, звикли самі вирішувати, самі робити, нікому не терпіти і не вважати на почуття іншого...Можливо, невелика розлука і вносить дещо в стосунки, але, думаю, коли мова йде про роки-то тут вберегти стосунки стає все важче і важче. :cry:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Melisa » 12 серпня 2010, 21:21

Дівчата, моя подруга, що мешкає у селі з батьками, зараз вагітна (7 міс.), чоловік на заробітках в Америці. Вже четвертий рік. Приїжджає до неї лиш на три місяці щороку. Вона у розпачі. Думала їхати до вагітності туди, проте він був проти, мол, важко і всяке таке, "краще сиди і чекай мене". Заробляє він гроші, щоб збудувати чи принаймні купити власне "гніздечко". Вона ж готова до того, щоб з ним розійтись, бо таке життя - не для неї.
Що порадите?
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення mala-karta » 12 серпня 2010, 21:42

четвертий рік і ще не заробив на гніздечко?
я б не витримала.

Але щоб шось таке радити - то треба ну дуууже добре їх знати. І ситуацію теж.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Далі

Повернутись до Сімейні стосунки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей