Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Модератор: taranjka
Алена написав:У мене бабця живе в Прибережному,між Саками та Євпаторією.Величезний пляж,є і галька і пісочок (залежить від лінії пляжу)Захід у воду плавний,навіть при штормі можна кататися на хвилях,зовсім не твердий пісок.Там студентське містечко,жити можно як на квартирах так і в часних будинках.На літо дуже багато хто здає помешкання.До моря йти хвилин 10-15.Але повірте-це зовсім не погано.Також коло нас є солене озеро з синьою глиною,йти хв 5-7.Ходить маршрутка до Сак кожні пів години (їхати 10-хв)До Євпаторій електричкою 30хв.З одного боку величезна база відпочинку Прибой (море барів та дискотеки) з іншого величезний аквапарк ,все за 2-3 км від мене.В селі кожних вихідних шоу программа (там літом в гуртожитки від технікуму засиляють студентів з Москви та Пітера на відпочинок)Я обожнюю там бути,для дітей рай.Село не має сквозної дороги,там практично взагалі не має машин.Повітря чудове,багато качель і величезна площа з парком є)Кому цікаво пошукаю фото.Я буду їхати в липні чи в кінці червня,беру когось з собою))))А то я сама з 2 дітьми не уявляю як доїду(
Повернутись до Відпочинок та туризм
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей