Глобальні оголошення!

"Несадіковська дитина" - таке буває?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: "Несадіковська дитина" - таке буває?

Повідомлення Nymydora » 11 червня 2012, 23:48

ОООО, то якраз для мене тема.
Я вже почала папери на садок збирати. І мене переклинило - не можу зараз віддати малого. Вже пару днів хожу, мучуся - я прихильник садочків, а от не відчуваю, що роблю правильно. Шкода мені Дениска - маленький, делікатний, чужих боїться, шуму голосного - почав боятися чомусь. По вулиці ідемо - вуха руками закриває. До незнайомих не говорить (правда, до діток тягнеться дуже). Почали ходити на заняття - то як та бідна тьотя Таня з ним мучиться: не тримає ще уваги, роззосереджений... При тому, що я вважаю, що інтелектуально він розвинутий абсолютно на рівні - він такі речі говорить, що диву даюсь - як дорослий. Але емоційно і фізично - як мені здається - до садка ще не готовий. Ну і плюс харчування - то для нас також болюча тема. Тому я все більше схиляюся до того, щоб ще рік потримати вдома, активно водячи на різні заняття і плейгрупи.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Nymydora » 11 червня 2012, 23:54

ПОчитала тему про медогляд і зрозуміла, що це не тільки дитина не готова, а і мама, видно, також ((((
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Галина » 12 червня 2012, 08:18

Я свою в 2 з хвостиком віддала в садок. Вона в мене з самого малечку дитя колективу (як почала ходили, то зразу до діток тягнулася). Дуже любить компанію. І в садочок вона хотіла йти, коли питала чи підеш. Ми починали ходити в садок на прогулянку, до своєї виховательки. То вона гралася, навіть не звертала увагу на мене, з вихователькою спілкувалася. А вже коли в групу водила, то вона плакала (а я ревіла за дверима)... Треба сказати, що зранку вона просиналася і з задоволенням бігла в садок, але коли за нею закривалися двері... Через 2 тижні таких плачів я вже не витримувала, думала заберу і ще рік посидимо. І о диво, як тільки я так надумала, дитина перестала плакати і сама попросилася спати в садочку (я її на кілька годин водила, до обіду). З того часу для неї залишитися вдома, то як покарання. :scare:
Але моя дитина до 2-х років взагалі не хворіла (зубні соплі я не рахую). Якби були такі затяжні болячки як у вас, то напевно я б не ризикнула в 2 роки її в садок віддати. Треба по дитині дивитися, а не по сусідках, які свого носа пхають туда куда їх ніхто не просить.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Dribchuk » 12 червня 2012, 08:43

Nymydora написав:ПОчитала тему про медогляд і зрозуміла, що це не тільки дитина не готова, а і мама, видно, також ((((

:yes: то точно. От я доречі теж помітила що моя мала останнім часом боїться шуму. Приїзджаємо наприклад в центр де багато машин, виходимо з маршрутки і вона теж вуха закриває, якщо в візочку то лягає, щей очі закриває. Щось таке - раніше не було. :confused:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Nymydora » 12 червня 2012, 20:24

Дрібчук, саме те. І бачить машину - на руки вискакує і все... Раніше такого теж не було. При тому, що машини любить і тільки в них і грається.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dribchuk » 12 червня 2012, 22:18

О, і машин теж боїться, навіть якщо то 1 машина підїзджає до будинку. Може то якийсь вік такий, розуміння що машина може нашкодити. В самій машині їздить нормально, без скандалів, то що закачує її деколи((
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення krapk@ » 20 вересня 2012, 14:36

в нас зараз в садочку хлопчик, який ще впринципі лиш привикає, але таке робить-дуже голосно пищить не своїм голосом. Сліз нема але ці воплі певно мене би вбили, уявляю як дітям і вихователям. Крім того сильно лупить себе по щокам і тарбаєвуха. А у нас одна з виховательок психолог-каже що йому ше не час в садочок. Отак. Але ябільше думаю як і комаровський-нема несадіковських дітей є несадіковські мами. Ну плаче дитина в групі,а мама собі під дверима. А нащо?? Дитя ж психологічно одне ціле, все відчуває. Краще вже не вести.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення georginochka » 20 вересня 2012, 14:58

Я думала що мій несадіковський, але вже поволі адаптується, з болячками, вранішніми плачами, але щоразу якось спокійніше і йому і мені (я якраз з тих "неврівноважених" мам, що плачуть під садочком :yes: )
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення Natalinda » 20 вересня 2012, 22:44

ну несадіковські діти і діти які часто хворіють то для мене не одне і те ж
хворіють чого - бо раніше не контактували з великою кількістю діток в закритому приміщенні стільки часу
мій в 2 роки не садівський був в емоційному та психологічному планах
йому ще не хотілося компанії
йоу потрібна була лише мама, а зараз йому потрібні і інщі дорослі і діти
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Dribchuk » 21 вересня 2012, 00:59

Давно тут не бувала, тому напишу пару слів. Ми в садок так і не пішли, як мене місцеві мами не переконували "здати і мати спокій". На разі починаємо ходити у школу розвитку. Мала моя дуже хоче до діток, але трохи їх боїться, боїться коли її зачіпають, думає що будуть ображати. Я і далі думаю що вона "не садіковська", хоча час покаже, бо вже з квітня таки прийдеться щось думати.
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн