Глобальні оголошення!

Діточок, як на небі-зірочок...

Скільки діточок ви б хотіли народити?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Діточок, як на небі-зірочок...

Повідомлення Перлинка » 09 червня 2012, 19:01

Dashko написав:Перлинка, а ці цитати, що ти навела, я швидше розумію, як внутрішнє покладання на Бога. Але працювати, при такій сімї багато працювати, треба, це ж не заперечується.

Даша,Бог Всесильний .Йому належать і гроші і багатства ,якщо Він благословляє тих хто практично виконує Його волю та має на Нього надію вирішує всі мат.проблеми тієї сімї,то навіщо від цього відмовлятись?

Не думаю що молоді батьки ще мають можливість працювати на даний момент.Всі дітки ж погодки,це просто нереально одній жінці з цим всім було б впоратись .

Працювати добре і треба,але не це головне в християнстві.Я бачила на свої очі як чудом Бог виправляє фінансове становище тим хто покладається на Нього у всьому,і в мат. питаннях також.Дає хорошу роботу,житло і т.д.Я сама,коли прийшла до Ньогго ,навіть на тролейбус не мала.І з невезучої практично у всьому людини ,перетворилась практично у всьому в успішну.Ну принаймні я зараз себе так бачу,відчуваю.
просто як правильно колись писала Тайга,коли на першому місці Бог -все решта на своєму.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Dashko » 09 червня 2012, 19:15

Даша,Бог Всесильний .Йому належать і гроші і багатства ,якщо Він благословляє тих хто практично виконує Його волю та має на Нього надію вирішує всі мат.проблеми тієї сімї,то навіщо від цього відмовлятись?

Нє, не відмовлятися звичайно. Але велика сімя вимагає більшої відповідальності.

Знову ж таки аналогічний приклад з державною допомогою. Ми її отримуємо, але, якщо б її перестали нам давати, я відчуваю впевненість, що все одно справимося. Як на мене найважливіше, що якби я не відчувала впевненість, то тут треба думати, що міняти в житті, а не те, що треба не народжувати більше дітей.

А Тайга гарно писала, коротко і дуже влучно.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Перлинка » 09 червня 2012, 19:25

якби діти були голодні і батьки маючи можливість працювати цього не робили ,згідна була б що це було б неправильно

в даному випадку ,не уявляю собі як можливо одній практично постійно вагітній жінці справитись з такою кількістю малюків ,якби чоловік десь був на роботі весь день.Я з трьома з різницею в два роки ,коли одна залишаюсь ледве раду даю.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 09 червня 2012, 19:29

Dashko написав:Шалімар, а отримувати державну допомогу на діток ти теж вважаєш неправильним?

якби не ця допомога,люди б зараз народжували значно менше
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dashko » 09 червня 2012, 21:25

Перлинка написав:якби діти були голодні і батьки маючи можливість працювати цього не робили ,згідна була б що це було б неправильно

в даному випадку ,не уявляю собі як можливо одній практично постійно вагітній жінці справитись з такою кількістю малюків ,якби чоловік десь був на роботі весь день.Я з трьома з різницею в два роки ,коли одна залишаюсь ледве раду даю.

Так про нього пишуть, що він займається ремонтами. Крім того, старші діти допомагають. Все таки в багатодітних сімях все простіше чи по-іншому (вірніше сказати).
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення Перлинка » 09 червня 2012, 21:27

а коли перших пятеро були малими ?коли ще старших дітей не було
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dashko » 09 червня 2012, 21:41

Та по-всякому може бути. в нас був період, коли нам родичі суттєво допомагали. Просто не треба це сприймати як належне.
Dashko Офлайн

Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення lore1ei » 11 червня 2012, 10:28

Перлинка, дітки дуже гарні!

А це одна львівська сім'я. Я вже колись десь про них писала.
Вони вже всиновили 3 дітей, а зараз ще 3 збираються, просять молитись за них аби все получилось!
Дітки в них просто оживають після дитячого дому!
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Shalimar » 11 червня 2012, 10:39

Dashko написав:Шалімар, а отримувати державну допомогу на діток ти теж вважаєш неправильним?

отримувати держ допомогу (будь-яку) вважаю правильним

но плодиться, не работать, получать помощь от гос-ва, или секты, или... , потому что удобно паразитировать, а не своим трудом себе на хлеб зарабатывать - вот это неправильно
в Украине на помощь особо не разживешься, но в той же Германии, к примеру, некоторым многодетным выгодней жить на помощь, чем на зарплату
а что это за помощь?? Наши налоги
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 14 червня 2012, 23:34

Shalimar написав:потому что удобно паразитировать, а не своим трудом себе на хлеб зарабатывать - вот это неправильно
в Украине на помощь особо не разживешься, но в той же Германии, к примеру, некоторым многодетным выгодней жить на помощь, чем на зарплату
а что это за помощь?? Наши налоги

ці десять дітей колись тобі скинуться на пенсію,так шо не плач,мені не шкода ,краще їм ,ніж Януковичу на новий літак
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Готуємося до батьківства

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей