Dashko написав:Перлинка, а ці цитати, що ти навела, я швидше розумію, як внутрішнє покладання на Бога. Але працювати, при такій сімї багато працювати, треба, це ж не заперечується.
Даша,Бог Всесильний .Йому належать і гроші і багатства ,якщо Він благословляє тих хто практично виконує Його волю та має на Нього надію вирішує всі мат.проблеми тієї сімї,то навіщо від цього відмовлятись?
Не думаю що молоді батьки ще мають можливість працювати на даний момент.Всі дітки ж погодки,це просто нереально одній жінці з цим всім було б впоратись .
Працювати добре і треба,але не це головне в християнстві.Я бачила на свої очі як чудом Бог виправляє фінансове становище тим хто покладається на Нього у всьому,і в мат. питаннях також.Дає хорошу роботу,житло і т.д.Я сама,коли прийшла до Ньогго ,навіть на тролейбус не мала.І з невезучої практично у всьому людини ,перетворилась практично у всьому в успішну.Ну принаймні я зараз себе так бачу,відчуваю.
просто як правильно колись писала Тайга,коли на першому місці Бог -все решта на своєму.