Взагалі, святе письмо пише що жінка має бути з чоловіком лише для зачаття дітей, а коли вже народилися діти то вони не повинні більше займатися втіхами.
Dribchuk написав:від того ніхто не вмер, але багато сімей розпалося, а 5 років я не знаю який здоровий чоловік витримає
Dribchuk написав:Народжувати в Німеччині то взагалі окреме питання. В нас дуже мало жінок можуть собі таке дозволити (я особисто не можу).
Dribchuk написав:Lesya, а ви робили якісь аналізи на гормони? Може дані таблетки вам не підходять? Якщо вам так погано то варто звернутися до лікаря. Бо якщо блюватимете кожен раз то лікувального ефекту ітак не буде. Є купа контрацептивів, так що звертайтеся до лікаря хай підбере вам ті які підійдуть.
Перлинка написав:до речі,якщо на то пішло,вибирати зі всіх зол найменшу,то шоб сімя не розпалась і чоловік не вмер без сексу 5 років можна напевно використати інші способи його вдоволення ,при тому що церква не вітає,в будь якому випадку краще оральних абортивних контрацептивів,які вбивають зачатих дітей.Чи є серед них неабортивні під великим питанням.
Якщо чоловік обирає між життям своєї дружини та дітей і тілесними втіхами,не знаю чи варто триматись за такого чоловіка...
Багато сімей розпалось не тільки тому що комусь було мало сексу-це насправді питання вторинне,коли нема любові.
Lesya написав:і християни і свідки якщо хочуть жити по релігії і практикувати Біблію в побуті повинні відмовитись від земних утіх.
Перлинка написав:можна,власне, цитати з Святого Письма?
Повернутись до Готуємося до батьківства
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість