Глобальні оголошення!

Контрацепція: спіраль, таблетки, інше

Re: Контрацепція: спіраль, таблетки, інше

Повідомлення Dribchuk » 09 червня 2012, 10:05

Lesya, а ви робили якісь аналізи на гормони? Може дані таблетки вам не підходять? Якщо вам так погано то варто звернутися до лікаря. Бо якщо блюватимете кожен раз то лікувального ефекту ітак не буде. Є купа контрацептивів, так що звертайтеся до лікаря хай підбере вам ті які підійдуть.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Перлинка » 09 червня 2012, 11:46

Взагалі, святе письмо пише що жінка має бути з чоловіком лише для зачаття дітей, а коли вже народилися діти то вони не повинні більше займатися втіхами.

можна,власне, цитати з Святого Письма?
Востаннє редагувалось Перлинка в 09 червня 2012, 11:53, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 09 червня 2012, 11:48

Dribchuk написав:від того ніхто не вмер, але багато сімей розпалося, а 5 років я не знаю який здоровий чоловік витримає

а чого 5 років?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 09 червня 2012, 11:53

Dribchuk написав:Народжувати в Німеччині то взагалі окреме питання. В нас дуже мало жінок можуть собі таке дозволити (я особисто не можу).

так само як вона народила в Німеччині ,могла і тут народити,ніяких неймовірних втручань ,неможливих для нашої медицини не було ,просто наші не хочуть на себе брати відповідальність,якщо простіше відправити на аборт,або заборонити вагітніти
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 09 червня 2012, 12:06

до речі,якщо на то пішло,вибирати зі всіх зол найменшу,то шоб сімя не розпалась і чоловік не вмер без сексу 5 років можна напевно використати інші способи його вдоволення ,при тому що церква не вітає,в будь якому випадку краще оральних абортивних контрацептивів,які вбивають зачатих дітей.Чи є серед них неабортивні під великим питанням.
Якщо чоловік обирає між життям своєї дружини та дітей і тілесними втіхами,не знаю чи варто триматись за такого чоловіка...

Багато сімей розпалось не тільки тому що комусь було мало сексу-це насправді питання вторинне,коли нема любові.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Lesya » 09 червня 2012, 16:02

Dribchuk написав:Lesya, а ви робили якісь аналізи на гормони? Може дані таблетки вам не підходять? Якщо вам так погано то варто звернутися до лікаря. Бо якщо блюватимете кожен раз то лікувального ефекту ітак не буде. Є купа контрацептивів, так що звертайтеся до лікаря хай підбере вам ті які підійдуть.

Я п"ю мікродозовані гормони. В організмі трохи забагато чоловічих гормонів і до початку статевого життя і народження дитини лікарка нічого мені не хотіла давати. Казала що організм може поміняти гормогальний фон після родів. не поміняв. Спробую штучно.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Lesya » 09 червня 2012, 16:17

Перлинка написав:до речі,якщо на то пішло,вибирати зі всіх зол найменшу,то шоб сімя не розпалась і чоловік не вмер без сексу 5 років можна напевно використати інші способи його вдоволення ,при тому що церква не вітає,в будь якому випадку краще оральних абортивних контрацептивів,які вбивають зачатих дітей.Чи є серед них неабортивні під великим питанням.
Якщо чоловік обирає між життям своєї дружини та дітей і тілесними втіхами,не знаю чи варто триматись за такого чоловіка...

Багато сімей розпалось не тільки тому що комусь було мало сексу-це насправді питання вторинне,коли нема любові.

і християни і свідки якщо хочуть жити по релігії і практикувати Біблію в побуті повинні відмовитись від земних утіх. Я не можу навести цитат, бо сама Біблію читала досить давно. Але любові знаю 2 види - до Бога і до ближнього. В нашому світі я не знаю жодного чоловіка, який би жив з жінкою і любив її як ближнього. Та й жінки такої не знаю. Дайте мені хоч один рядок з Святого Письма де написано про те, що якщо не хочете дітей а хочете задоволення - то робіть мінет! Один одному чи лише чоловікові а потім поплачте у ванній і подякуйте Богу за любов. Аж самій гидко таке писати. Церква говорить, що гріх - не лише вчинок, а й думка. Отож будь яка думка спрямована на те, як би отримати задоволення і не мати від цього дитину вже є гріховною. Я проти абортів. Але свідомо за штучне планування. І буде воно природньо-календарним чи гумово презервативним, тобто бар"єрним, значення не має. Це одне і те ж.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Lesya » 09 червня 2012, 16:29

В наш час дитину просто народити і виховати до садіковського віку. А потім? На зборах в садочку завідуюча сказала - не можете зтавати гроші на їжу, ремонти... то тримайте дитину вдома. Врахувати що в Україні за дитсадок ми платимо копійки. ЇЇ на ноги ще треба поставити. Наше покоління для батьків було важким бо за кілька років помінявся весь спосіб їх життя, багато хто так і не зміг пристосуватися до нових ринкових умов. А якщо дітей багато, то що тоді? Йти в бізнес якщо в тому ділі ні бум-бум? Яка в Тернополі середня зарплата? 1,5 - 2 тис грн? Хтось може порахувати ск років треба складати 3-4-ом дітям на навчання в медичному, політехнічному, юридичному, економічному вузах, якщо відняти квартплату, їжу, одяг, садочки, школи, репетиторів, секції. Відпочивати не їдемо.
Колись народжували по 9 дітей і дорослими з них ставали 2-3. Це природній відбір. Контрацепція бар"єрна і ППС - те саме, але не треба стояти на похоронах власної дитини.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Повідомлення Перлинка » 09 червня 2012, 17:15

Lesya написав:і християни і свідки якщо хочуть жити по релігії і практикувати Біблію в побуті повинні відмовитись від земних утіх.

я це не зрозуміла,бо утіха поняття дуже широке
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dribchuk » 09 червня 2012, 17:41

Перлинка написав:можна,власне, цитати з Святого Письма?

Я не цитуватиму тут цитати, бо це не релігійний розділ. Можете почитати ось тут трошки
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

І продовжувати цю релігійну суперечку теж не буду. Скажу таке - мала колись розмову з одним монахом в загальному про віру і релігію. Він мені сказав таку річ - якщо людина дійсно хоче на 100% жити праведно (а це практично не можливо), то вона не повинна ставитися до релігії як до супу. Тобто - що смакує витягнув зїв, а що не до смаку вилив геть. Тобто якщо ви проти абортів, то маєте бути проти всієї існуючої контрацепції, ЕКО, всіх земних розваг і жити лише щоб здобути щастя в загробному житті, а для цього вам швидше за все прийдеться йти в монастир. Бо навіть священники не живуть точно так як пише Святе Письмо.
Я не можу говорити ні за вас ні за когось іще, скажу за себе - я не готова все життя жити в покаянні, смиренні, стражданні заради потойбічного життя. Я живу тут і зараз, дякую за це Богові, прошу в нього прощення за свої гріхи, і здоровячка своїм рідним. І відповідатиму сама перед ним коли прийде мій час.
Чого 5 років? Писала про свою конкретну ситуацію, мені не можна народжувати 5 років після перших пологів. Чому розписувати не буду.
Щодо Німеччини - наша медицина нічим не гірша , але чогось смертність породіль і новонароджених в нас в 7 раз вища. Парадокс.
Абортивність оральних контрацептивів так само не доведена як їх не абортивність. Якби вони були абортивними то б не народжувалося стільки діток, які зявилися в наслідок "забутої таблетки", наступна випита таблетка привела б до "аборту".
За чоловіка варто триматись, якщо ви давали обітницю в церкві за нього триматися, який би він там не був і ви це мали б знати.
Розкажіть мені не тямущій як ще можна задовільняти чоловіка??? Бо я щось трохи розгубилась. (бо на скільки мені відомо оральні та анальні зносини церква тим паче не вітає)
Мені здається вам варто почитати книжку Чепмен "5 ознак доброї сімї", це релігійно спрямована книга в якій розповідають про значення любові, статевих зносин, поваги в сімї.
На цьому я свою дискусію завершую бо бачу що вона набуває якогось релігійного забарвлення. А це не відповідна тема і взагалі надаю перевагу не вести таких розмов з людьми, які не мають прямого відношення до церкви.
Контрацептиви без консультації лікаря нікому категорично не раджу приймати. І завжди зважати на всі за і проти при виборі будь яких методів контрацепції, та й ліків взагалі.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Поперед.Далі

Повернутись до Готуємося до батьківства

Хто зараз онлайн