Глобальні оголошення!

Гендерне виховання в дитячих садках. Правда чи ні?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Гендерне виховання в дитячих садках. Правда чи ні?

Повідомлення Перлинка » 04 червня 2012, 18:57

mari написав:А у Бога цінна кожна особа: як чоловік так і жінка.

ну в цьому ніхто не сумнівається,а ви боретесь за рівноцінність паритетність чоловіка та жінки перед Богом,чи один перед одним,у суспільстві?

якщо всі такі однакові ,то може жінки і священниками можуть бути?А якщо не можуть ,то чому?

От я читала в Біблії , що жінка в церкві має мовчати ,і має коритись своєму чоловікові.А про те що чоловік має коритись жінці нема ні слова,отже і про паритетність,рівноцінність (я так розумію в понятті рівнозначимість)напевно, мови не може бути ,якщо офіційно визначено хто головніший .Чи може я щось невірно зрозуміла?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 04 червня 2012, 19:34

гра з вогнем написав:гендер не є поганим словом :)))) і не має негативної конотації

не знаю що хорошого ти в ньому побачила,якби не було лесбійок,гомосексуалістів ,трансвеститів та трансексуалів ,то й таке поняття як гендер ніколи б не виникло.Не було б необхідності визначати людей за соціальною статтю ,тому що достатньо було б диференціації за біологічною .

Тобто стать людини може бути чоловіча,а гендер(рід )жіночий ,за рядом причин та ознак.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 04 червня 2012, 19:46

:)
У біологічній статі виділяють наступні компоненти:

Генетична стать, або хромосомна стать — залежить від набору статевих хромосом: XY у чоловіків, XX у жінок.
Гонадна стать, або стать гонад, стать статевих залоз — наявність яєчок або яєчників.
Внутрішня генітальна стать, або стать внутрішніх статевих органів — наявність простати та сім'янних канальців у чоловічому організмі або матки та маткових труб у жіночому.
Зовнішня генітальна стать, або стать зовнішніх статевих органів — пеніс та мошонка або клітор, піхва та статеві губи .
Гормональна стать — переважання у крові певного виду статевих гормонів: андрогенів (чоловічих) або естрогенів (відповідно жіночих).
Стать вторинних статевих ознак — оволосіння за чоловічим або жіночим типом, наявність або відсутність розвинених молочних залоз, висота та тембр голосу, будова скелету, розподіл підшкірної жирової клітковини. Розвиток вторинних статевих ознак визначається як рівнем статевих гормонів, так і расовими, іншими генетичними особливостями, характеристиками зовнішнього середовища.

ти говориш про паспортну стать, біологічна стать поняття ширше, можна почитати ххоча б уривок з вікі. наведений вище.
те, що людина які в роддомі визначила як дівчинку, і яка має статеві органи хлопчика (можливо недорозвинуті і тому не помітні при огляді), має гормональний фон хлопчика і вважає себе хлопчиком може формувати її гендерну стать. нічого надзвичайно огидного в цьому нема.

тому такі да, диференціації за біологічною статтю достатньо, оскільки вона включає в себе передумови для диференціації гендерної статі та формує її.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 04 червня 2012, 19:59

дійсно цікаво було б подивиися програму цих садків.

також зміст поняття гендер, та те як його використовують може сильно відрізнятися.
я не бачу нічого поганого в гендерній рівності, проте мені не подобається ідея толерантності, яка криється за цим всім проте не озвучується.

якщо хлопчика вдягають в дівчачі одежки в знак гендерної рівності, то це маразм і толерастія.
якщо вдягають по пріколу, на карнавал, чи просто тому що іншого одягу під руками нема, думаю це нормально.

я не вважаю нормальним виключення з програм якихось певних слів (мама і тато заміняєится батьки) чи замість колобка (який і так вроді неясно хто) придумують якусь дивну істоту, чи ше шось з такої ж опери. але в даній ситуації гендером і не пахне, пахне формуванням толерантності до гомосексуалізму. ну і звісно без сильного лоббі цього всього б не відбувалося.
можновладці з жиру бісяться, впроваджуючи ці всі програми толерантності , виправдовують цим всім свої якісь дивні вподобання :(
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 04 червня 2012, 20:12

З точки зору біології належність людини до чоловічої чи жіночої статі визначається з моменту зачаття. Розрізняють хромосомну (генетичну), гонадну і анатомічну та геніальну стать.

Для хромосомної статі вирішальною є наявність чи відсутність Y– хромосоми у в генетичному наборі. Жіноча стать, крім 44 основних хромосом, передбачає наявність двох однакових хромосом, які позначають літерою Х, отже особи жіночої статі мають генетичну формулу 44+ХХ. Чоловіча стать, крім згаданих 44 хромосом, передбачає наявність хромосом Х та Y. Особи чоловічої статі мають генетичний набір 44+ХY. Науково доведено, що хромосомна стать визначає всі решта елементи статі.

Хромосомна стать визначає розвиток статевих залоз (гонад): яєчок у чоловіка і яйників у жінок. Хромосома У або Х активує певні гени, відповідальні за розвиток статевих залоз. Гонади продукують гормони, які впливають на формування статевих органів. Анатомічна стать формується на основі хромосом і гонад. І нарешті – геніальна стать. ЇЇ визначають анатомічні особливості на рівні зовнішніх статевих органів. На ембріональній стадії розвитку зовнішні статеві органи формуються під впливом чоловічих або жіночих статевих гормонів. Отже, якщо прийняти позицію, що людина народжується дво або декілька статевою, і що вона нібито сама може вибирати – бути їй чоловіком чи жінкою, це означає перекреслити всю біологічну науку (генетику, біохімію, фізіологію і т.ін.)! Це– абсурдні речі!

взято звідси
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Гра,наскільки я зрозуміла вище ти написала про гермафродитів,то це швидше винятковий випадок ,і звісно як кожна нормальна людина до кожної хвороби я ставлюсь із співчуттям,а не з огидою.З огидою я ставлюсь,до тих випадків ,коли зі здорових людей хочуть зробити хворих,до того ж масово.

Почитала дещо більше про гендер і мушу визнати,що помилялась на рах.того що нашій країні це лихо не загрожує ,ну і мені та моїй сімї зокрема.

Гендерна політика уже давним давно повним ходом діє в світових масштабах і на кожного з нас в т.ч.

ну і не новина для мене що спасіння себе ,своїх родин від всього цього бруду -лише в християнстві.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 04 червня 2012, 20:18

гра з вогнем написав:я не бачу нічого поганого в гендерній рівності, проте мені не подобається ідея толерантності, яка криється за цим всім проте не озвучується.

а що хорошого ти бачиш в гендерній рівності?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 04 червня 2012, 20:20

нє, гермафродити - це ще інше.

я писала за людей, у яких не співпадає ендокринна стать з генітальною чи генетичною.

в самому понятті гендер - нічого поганого нема. погано інколи те, як його використовують і шо за ним приховують.

наприклад боротися за права жінок можна по різному. наприклад відома організація " М "бориться за права жінок виступає проти гендерного насилля, допомагає жінкам які потрапили в біду.
так само за права жінок бореться фемен і виступає теж проти насилля і всі діла.
але ж внаслідок діяльності фемен ми не можемо казати, шо організація М робить погане діло і шо боротися проти насилля над жінками це лихо і справа непотрібна.
Важливо концентруватися на суті а не на назві.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 04 червня 2012, 20:36

запитання

відповідь
я балакаю з тобою на форумі

гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 04 червня 2012, 20:49

гра з вогнем написав:те, що людина які в роддомі визначила як дівчинку, і яка має статеві органи хлопчика (можливо недорозвинуті і тому не помітні при огляді), має гормональний фон хлопчика і вважає себе хлопчиком може формувати її гендерну стать. нічого надзвичайно огидного в цьому нема.

я розумію якщо є статеві органи як дівчинки ,так і хлопчика,то це гермафродит.

всеодно все решту тобою перераховане-це порушення,а не норма ,переконана що насправді такі випадки поодинокі,аби поняття гендер набувало масштабів,які можемо сьогодні спостерігати

Більшість же сьогоднішніх лесбійок геїв трансексуалів та трансвеститів -розбещені збоченці.І ніяка це не хвороба.Це як з наркотиками ,сигаретами,алкоголем.Або я собі це дозволяю,кажу так примарним задоволенням,або для мене -це табу.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 04 червня 2012, 20:50

гра з вогнем написав:запитання

відповідь
я балакаю з тобою на форумі

а що за інших умов ми не мали б можливості балакати з тобою на форумі?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість