Глобальні оголошення!

Контрацепція: спіраль, таблетки, інше

Re: Контрацепція: спіраль, таблетки, інше

Повідомлення гра з вогнем » 05 березня 2012, 03:28

ого! я лиш про срібні чула :)
ото як з картками, скоро платинова зявиться crazy
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Re: Ой, дівчата.....

Повідомлення Перлинка » 03 червня 2012, 12:06

Дівчата,а приймаючи рішення використовувати як захист гормональні контацептиви ви не передбачаєте подібних ситуацій?

Тим більше що вони апріорі абортивні,хоча саме про цей деякі джерела пишуть,що ні,а деякі називають питання спірним .
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Dribchuk » 03 червня 2012, 12:31

Перлинка, є окрема тема про вибір контрацептивів і т.д. Це є мій особистий вибір. Всі ризики усвідомлюю і знаю. Нікому своєї думки не навязую. Вибір контрацепції діло кожної окремої людини, як впринципі і вибір народжувати чи ні. Якби було щось краще і дієвіше то мабуть би користувалася таким.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Перлинка » 03 червня 2012, 12:59

так,звісно, це дуже хороший , дієвий метод,у випадку прорахунку можна народити хвору дитину ,ну або в крайньому випадку скористатись законним вибором :народити чи вбити.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Kskz » 03 червня 2012, 13:59

Кому цікаво, можете прочитати про шкоду всіх цих засобів контрацепціі і тоді думати чи варто травити себе і своє здоров'я, а потім ходити лікувати те, що сам собі зробили....
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
Зображення[/url]
Kskz Офлайн

Впевнено спілкуюся

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 429 раз.
Подякували: 264 раз.
Діти: Дві дівчинки

Повідомлення nataljka » 03 червня 2012, 23:39

Ми користуємся свічками фарматекс,і дуже задоволені,з презервативом я нічого не відчуваю,свічки одночасно і як лубрикант і мають протизапальну дію і про молочницю забула,а раніше турбувала дуже часто.
nataljka Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 38 раз.
Подякували: 106 раз.
Діти: дівчинка і хлопчик

Повідомлення гра з вогнем » 04 червня 2012, 16:28

я читала, що сучасні контрацептиви аж ніяк не вливають на те, що дитинка народиться з якимись вадами. більше того з таким самим складом як у контрацептивів назначають гормональні таблетки для підтримання вагітності.

нє, я б не ризикнула завагітнивши, продовжувати пити таблетки. але й б не стверджувала і не лякала, шо за таких умов дитина буде з вадами.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Dribchuk » 04 червня 2012, 17:57

гра з вогнем, я випадково наткнулась на статтю на просторах інтернету в якій були описані саме такі випадки "побічної дії". Хоча особисто знаю дівчину яка завагітніла якраз фактично "на контрацептивах", правда вона це якось так одразу "передбачила" тому і не продовжувала їх приймати. Народила здорового хлопчика. На самих же ліках, які я особисто приймаю пише що не вживати під час вагітності та годування груддю. Але от згадаю коли була вагітна і захворіла на пневмонію, то тоді приймала багатенько ліків на яких таке писало. Прийшлося. Але на щастя, все в нас більш-менш нормально.
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Dribchuk » 04 червня 2012, 18:41

На рахунок гормональних контрацептивів. Я не лікар і стверджувати нічого не буду. Але скажу в їх захист те що це в першу чергу ліки - як будь-які ліки вони мають протипокази і побічну дію. Ми ж не відмовляємося від но-шпи наприклад. А от в мене на неї сильна алергічна реакція. Веду до того що всі ліки "добрі" чи "погані" мають чи можуть мати побічну дію і приймаючи будь-які ліки, в тому числі гомеопатію чи фітонастої ми повинні розуміти всі "за" і "проти".
На рахунок абортивності то теж спорити не буду бо я не фармацевт. Пару раз робила узд під час прийому - фолікули були не дозрілими отже ні про яке запліднення мови бути не могло.
І ще є такий нюанс як "бізнес". Одним фармацевтичним компаніям вигідно щоб купували таблетки, іншим свічки, ще комусь презервативи. Тому і дуже часто появляються публікації в яких нібито "розкриваються всі негативні сторони" того чи іншого препарату чи фармацевтичної компанії. Це з тої самої опери що Бітнер та Проктр енд Гембл сатаністи і не можна купувати їх продукцію. (якщо хто таке чув)))) Проблема в тому що таки приходиться щось купувати бо якось лікуватися треба і потім болить голова "чи я себе лічив, а чи я себе травив?"
Ум, что забывает плохое,
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 08 червня 2012, 01:24

Справа в тому, що дуже рідко почуєш про негатив гормональної контрацепції, особливо нових ліків останнього покоління, кажуть навпаки- вони нові, очищені, сучасні, говорять дуже часто про те що ці ліки всім потрібні, майже кожній жінці треба, лікувати прищі- пий контрацептиви,хочеш їхати на море щоб місячних там не було- пий контрацептиви.І т.і..... Звісно є і призначення які потрібні щоб врегулювати правильно цикл, і тоді лікуватись треба, але виключно по суті захворювання.

А от є й цікава стаття: Німецький фармацевтичний концерн «Баєр» масово програє у США процеси про відшкодування. До суду подають жінки, які втратили здоров’я внаслідок вживання протизачаткових таблеток під назвою «Жасмин».

На сьогодні фірма виплатила в рамках відшкодування 142 млн. доларів у відповідь на 651 позов в американських судах. Але це лише верхівка айсберга. До розгляду прийнято ще 12 тисяч таких позовів.

Лавина скарг проти фірми «Баєр» покотилася минулого року. Жінки звинувачують концерн у тому, що «Жасмин», як і інші контрацептиви так званого третього і четвертого покоління, мають шкідливі побічні реакції, включно по ризик смерті. На думку позивачок, є докази, які доводять зв’язок препарату під назвою «Жасмин», і таких хвороб, як інсульти, тромбози та остеопороз (зменшення щільності кісткової тканини). Американський Центр здоров’я FDA стверджує, що аж 190 жінок по всьому світу померли внаслідок вживання таблеток «Жасмин». У самій Німеччині офіційно зареєстровано 12 смертей внаслідок ускладнень здоров’я, що підтверджує Федеральний інститут ліків та медичної продукції.

Оприлюднений німецькими лікарняними касами рапорт із використання та списання препаратів не залишає сумнівів, що найновіші контрацептивні засоби, так званого четвертого покоління, стають щораз більше шкідливими. Вони містять нові гормони, що удвічі підвищують ризик захворювання на тромбоз та емболію.

На 100 тис. жінок, які не використовують протизплідні таблетки, тільки три хворіють тромбозом глибоких вен, тоді як серед тих, хто вживає ці препарати, це число становить 20.

На жаль, попри застереження про шкідливість, лікарі щоразу частіше прописують контрацептивні таблетки, причому навіть підліткам. У Німеччині в 2011 році на 18% зросла кількість дівчаток віком від 12 до 16 років, які їх вживають, а у віковій категорії від 16 до 19 років – навіть до 74% у деяких регіонах.

Концерн «Баєр», хоч і сів у глибоченьку баюру з цими позовами, не має наміру відкликати свої контрацептиви, такі як «Жасмин», із продажу. За 2010 рік оборот фірми зріс до 35 млрд. євро. На самих лише таблетках фірма заробила 1,1 млрд. євро.

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Поперед.Далі

Повернутись до Готуємося до батьківства

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей