Глобальні оголошення!

Гендерне виховання в дитячих садках. Правда чи ні?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Гендерне виховання в дитячих садках. Правда чи ні?

Повідомлення КлубНіка » 02 червня 2012, 22:08

Щойно на одному мамському форумі, в Тернопільській темі прочитала що у 2-х садках нашого міста, а саме 25 і 36 впроваджують програми гендерного виховання дітей :impossible: :dash: Тобто, дітей не будуть розділяти на хлопчиків і дівчатока, а стверджують, що діти самі потім виберуть її собі серед п"яти запропонованих : чоловічу , жіночу, бісексуальну, транссексуальну чи гомосексуальну? :dash: Далі цитата з того форуму
Гендерна кафедра нашого педуніверу впровадила цю програму в 36 і 25 садочках Тернополя. Ніхто питатися в батьків не буде, бо це початок впровадження державної гендерної програми, проти якої намагаються протестувати деякі громадські організації, педагоги , духовенство та батьки.

Дуже нехочеться в це вірити, може ще хтось щось чув про цей ідиотизм? І взагалі, що ви про це все думаєте? Бо мені аж недобре стало як прочитала! Невже у нашому досить таки християнському місті таке можуть впровадити??? Також хотілося б почути думку на цю ситуацію о. Мартина.
КлубНіка Офлайн

Re: Гендерне виховання в дитячих садках. Правда чи ні?

Повідомлення Nymydora » 02 червня 2012, 22:47

Клубніка, я думаю, що навіть якщо якась така програма впроваджується, то це навряд чи буде аж так, щоб дітям не розказували, хто хлопчик, а хто дівчинка - це і так всі знають. А такі ругатєльні слова - це по-моєму, хтось перебільшує. А крім того, всяка програма у нас залишається переважно на папері. А враховуючи те, що виховательки, зазвичай, жіночки старші і консервативні, то навряд чи буде щось радикальне
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Inna » 02 червня 2012, 23:02

Наш православний хресний як раз пару тижнів назад про це мене повідомив, коли мова зашла за 25 садочок, ми живемо на Новому світі. Я вагітна і дуже на таке реагую, тому деталі не випитувала... Розказують там казки про Гендерка, а не колобка, яку придумала якась тетя депутат, та казочки про двох принців. Я не змогла далі то слухати, і так була в шоці. Впевнена, що зявилися спонсори, яким це вигідно, і якщо старші виховательки можуть не говорити це дітям, то там будуть проводитися багато дослідів і всіляких ,,просвітницьких програм,,. Таку гидоту треба винищувати з кореня, а перші корені вже запустили, впевнена, що більшість батьків про це даже не здогадуються ,а може і не вірять що в нас таке можливо...Треба щось робити!!!!
Inna Офлайн

Повідомлення Nymydora » 02 червня 2012, 23:06

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

якраз про те
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Alisa » 02 червня 2012, 23:13

Ми якраз в 25 садочок збираємось.
Читала якусь агітку за той гендер, й бачила , що там вказувався 25 садочок, але не надала цьому особливого значення.
Бо подумала так само, як Нимидора.
Хоча мене це дещо насторожує .
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1395 раз.
Подякували: 1354 раз.
Діти: синуля

Повідомлення Nymydora » 02 червня 2012, 23:16

читаю якраз ту методичку, що посилання дала. Жесть.
Про гендер чула в універі - звучить так солодко. А реально.... Прочитайте, прочитайте
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 02 червня 2012, 23:17

О, я якраз читала цю штуку за посиланням.
Не думаю, що в нашому побожному та консервативномуТернополі все може таких форм.
Може прочитають про того Гендерика, бо вихователів зверху змусять. Повчать хлопців ліпити вареники, а дівчат забивати цвяхи. Більше сумніваюсь.
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Nymydora » 02 червня 2012, 23:20

От і я так думаю, але хто його знає... Діти такі сприйнятливі.
Але єдине, що важливо - то не садочкове, а домашнє виховання )) В нашій сім'ї класичний патріархат. Так що гендером і не пахне. А малий чітко вже знає, що він хлопчик. Так що навряд чи садочкові казочки йому щось там наплутають. Але все ж таки не хотілося б того американського абсурду
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Alisa » 02 червня 2012, 23:25

Nymydora написав:От і я так думаю, але хто його знає... Діти такі сприйнятливі.

Ось це мене теж непокоїть....
Зображення
Alisa Офлайн

Я тут живу

Повідомлення КлубНіка » 02 червня 2012, 23:39

В тому то і справа, що діти дуже сприйнятливі, і в садках вони проводять дуже багато часу, тому там навчити їх можуть будь чого. З жахом собі уявляю, що колись мій синочок може прийти з садка і сказати, щоб я більше не називала його хлопчиком! Бррр...
Домашнє виховання то звичайно основа, особливо якщо сімя християнська і глибоко віруюча, але оті всі експеременти навіюють тільки жах! От тому мені дуже хочеться почути думку щей церкви про це все, як реагує на всі ці новації церковна громада і зокрема священники, які їхні дії в протидію цьму всьому? Невже вони будуть мовчати?
КлубНіка Офлайн

Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей