Глобальні оголошення!

Плануємо на море

Модератор: taranjka

Re: Плануємо на море

Повідомлення Oksana » 28 квітня 2012, 13:04

Дівчата, а має хтось контакти в Криму до господарів, де можна гарно віддихнути? Бажано пісчаний пляж, чистенько, кухню, щоб можна було самим готувати, ну і бажано зручності не в дворі :=): Відпочинок в більшості направлений на діток...
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення олеся » 28 квітня 2012, 14:39

Я повинна мати. жили на 2кім квартирі в феодосії 5хв до моря, також хазяйка здає житло в Приморську правда точно не знаю як там. Як підходить можу пошукати, бо то в старому телефоні номер, а його треба знайти))))
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Oksana » 30 квітня 2012, 10:02

Ой, Олеся, пошукай будь-ласкочка :rose: :rose: :rose: Мені підходить все, де провірені варіанти. Бо хоч і розумію, що на місці можна знайти хороші варіанти, але з дітьми трохи страшно так їхати, бо вони і так з дороги втомлені будуть, і не хочеться ще їх тарбати на пошуки житла... ТОму хочеться провірені варіанти і хороші :rose:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення олеся » 30 квітня 2012, 10:51

Та ми і їхали просто напряму шукали там, бо два роки назад були в "перевіреному варіанті" для дорослих, але тепер в часний сектар чи як там говорять не поїду, купа сімей спільні душ-туалет та кухня столи на вулиці тед спільне все хазяї жили там. А мені на той час з дітьми (меншому 1рік і старшому 2р10міс було) не спадабалося. Тому ми просто поїхали на пряму і там шукали, бо я помітила що та сама квартира в феодосії де ми були по інтернет оголошеннях коштувала на 450гр вроді, а ми платили 250))) То просто на місці налітають купа тих посередників головне не розгубитися, бо я наполягала на свому варіанті а моя мама та чоловік вже б давно вибрали гірше за ті самі гроші.
Тел знайду якщо включеться мій старий телефон,а як ні то спитаю мами може вона записала номера!
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення flower » 30 квітня 2012, 16:37

є і нормальні часні сектори) з гарними умовами, просто шукати тре і дорожче звичайно там.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення nemo_igor » 14 травня 2012, 12:06

хтось можливо чув щось про відпочинок в Мирному біля Євпаторії або чуть вище біля Чорноморська? Цікавлять відгуки про відпочинок в Криму з великими пляжами, щоб дитина собі вільно бігала, а не шпорталася за відпочиваючих :scare:
цікавить будь-яка інформація))
nemo_igor Офлайн

Re: Літній Відпочинок для дитини. Де і коли їздили!?

Повідомлення eney » 15 травня 2012, 10:28

Дівчата а хто в Оленівці (Крим) відпочивав, а то ми по ерс трохи пошукали чисту воду, а там така краса. може хто має які контакти шоб пробити ціни?
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення kolibri » 15 травня 2012, 15:39

так, нас теж цікавить Мирне і Тарханкут(Оленівка) - багато позитивних відгуків в інтернеті, але ще б хотілось якісь реальні відгуки почути, можливо в когось якісь контакти збереглись
Зображення
kolibri Офлайн

Добре орієнтуюся

за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 78 раз.
Подякували: 80 раз.
Діти: мій маленький синочок

Повідомлення олеся » 15 травня 2012, 19:43

Oksana написав:Ой, Олеся, пошукай будь-ласкочка :rose: :rose: :rose: Мені підходить все, де провірені варіанти. Бо хоч і розумію, що на місці можна знайти хороші варіанти, але з дітьми трохи страшно так їхати, бо вони і так з дороги втомлені будуть, і не хочеться ще їх тарбати на пошуки житла... ТОму хочеться провірені варіанти і хороші :rose:

Добралася до старого телефону включився і номер зберігся
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

Жили ми в неї в Феодосії на квартирі а її жодного разу не бачили. Не знаю має ще в Приморську але там не була не бачила що і як.
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення Алена » 16 травня 2012, 16:32

У мене бабця живе в Прибережному,між Саками та Євпаторією.Величезний пляж,є і галька і пісочок (залежить від лінії пляжу)Захід у воду плавний,навіть при штормі можна кататися на хвилях,зовсім не твердий пісок.Там студентське містечко,жити можно як на квартирах так і в часних будинках.На літо дуже багато хто здає помешкання.До моря йти хвилин 10-15.Але повірте-це зовсім не погано.Також коло нас є солене озеро з синьою глиною,йти хв 5-7.Ходить маршрутка до Сак кожні пів години (їхати 10-хв)До Євпаторій електричкою 30хв.З одного боку величезна база відпочинку Прибой (море барів та дискотеки) з іншого величезний аквапарк ,все за 2-3 км від мене.В селі кожних вихідних шоу программа (там літом в гуртожитки від технікуму засиляють студентів з Москви та Пітера на відпочинок)Я обожнюю там бути,для дітей рай.Село не має сквозної дороги,там практично взагалі не має машин.Повітря чудове,багато качель і величезна площа з парком є)Кому цікаво пошукаю фото.Я буду їхати в липні чи в кінці червня,беру когось з собою))))А то я сама з 2 дітьми не уявляю як доїду(
Алена Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей