, сподобались всі конкурси, а особливо повзаючі карапузи :D . Багато позитиву, хорошого настрою і тепла у душі залишилося. Класно що ви такі є.
Ти будеш дуууже хорошою мамою ;)
Ще був татко з малючком які повзли разом! Шкода мені що мій Юрчик ще так і не повзає.
Ше співали дітки самі, і навіть дідусь.
а тато який намотував вслінг кругом шиї на конкурсі слінгошарфів то вопше була хохма. Скоро фотки закину якісь, як тільки скачаю хоч шось. Мій іншим, 1+1 не було, зато був професійний фотограф з студії "Блек енд мілк" чи якось так назва. А ще - форумівських папарцці було з десять :good:
. Було смішно, як під час конкурсу поїдання піцци з одного боку були учасники , а навпроти - всі з фотіками в характерній позі. Цікаво збоку то всьо виглядало
. Оленці Пригоді за то шо тАаАаАаак кльово співала. Ой, всім всім всім. Малакартовичу, Мартусі з Лізуньою, була рада познайомитися з нашими чудовими матусями, котрих не знала раніше (то я про Любов з таким офігенним ляліком-бейбіком). Ооой. Обіцяла завтра. а вийшло нині купа слів))). Общім, люблю всіх. А зауваження і додаткові спостереження-враження таки завтра

), так гарно було з вагітними і татуськами на колінах,
)
)
)Повернутись до Ласкаво просимо на форум
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей