по перше:тово мені сподобалось пише шо майн слінг, але воно ж як рюкзак....
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
мені сказали що в ерго є Н-образна перемичка і Х-обр....яка кращаа?
Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Nymydora написав:Соломія, у мене май - можу дати спробувати. Я задоволена. Останній раз носила малого восени, то йому було вже 2 - і норм.

Kisja написав: чим май відрізняється від ерго?
Рюкзак має потовщений пояс, що фіксується на стегнах, застібається на спеціальні пряжки - фастекси. "тіло" рюкзака зазвичай має виточки або викроюється з декількох частин, завдяки чому формується "кишенька" для дитини. Верхні лямки також застібаються на фастекси. Можуть бути прямого покрою, тоді їх на спині перехрещують, як лямки мая, щоб не з'їжджали, або до них є спеціальна перемичка, якою їх можна скріпити в паралельному положенні. Або можуть мати хитрий s-подібний вигин. Вага дитини в рюкзаку більше фіксується на талії та стегнах, на перевагу маю, де вага розподіляється більше на плечі-спину.Соломія написав:Nymydora написав:Соломія, у мене май - можу дати спробувати. Я задоволена. Останній раз носила малого восени, то йому було вже 2 - і норм.
оо круто)) а на плейгрупі цього разу будете?) мені і кишеню і ерго мають принести попробувати))
буду дуже вдячна!

Nymydora написав:Соломія написав:Nymydora написав:Соломія, у мене май - можу дати спробувати. Я задоволена. Останній раз носила малого восени, то йому було вже 2 - і норм.
оо круто)) а на плейгрупі цього разу будете?) мені і кишеню і ерго мають принести попробувати))
буду дуже вдячна!
Можливо заскочу. То в середу на 11?
)))але після допису Tajga я серйозно задумуюсь над ерго))так як мені на спину багато навантаження не треба 

Повернутись до Найпоширеніші питання
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей