Модератор: Сяна
не кажучи вже про зміст!!!pan_kotskyy написав:Колись дуже любила "Театр перед мікрофоном" по радіо пізно ввечері крутили.
обожнюю "театр перед мікрофоном"! І загалом аудіокниги, добре озвучені навіть одним диктором, мені більше нагадують саме його. А ті, що погано начитані, я і не слухаю. Що саме смішне, в мене не дуже зі слуховою пам'яттю, може в одне вухо влетіти, а з іншого вилетіти. Аудіокнижки слухаю тоді, коли щось роблю, частіше це вишивка чи в'язання, фільм не подивишся - не зручно (хіба завчений напам'ять "Служебный роман"), а от послухати щось - запросто. Я так прослухала трилогію Стругацьких про Максима Камерера
pan_kotskyy написав:Колись дуже любила "Театр перед мікрофоном" по радіо пізно ввечері крутили.
TaniaPicaSSo написав:Але робити щось і уважно слухати я б точно не змогла. Лише в дорозі, коли їду або йду.

лишається в силідівчата, киньте лінки на програми\сайти, де ви скачуєте аудіокниги (провірені на вашому досвіді)
(по тих сайтах, що я заходжу, то скачується з вірусами і потім все висить, поки не перегружу ноут
)Повернутись до Книжкова поличка
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей