гра з вогнем написав:Як успішно стояти за кермом сімейного ковчегу
Австралийское "Руководство по Домоводству", изданное в 60-х годах. По нему учили девочек в хай скул:
* Вы должны помнить, что к приходу мужа со службы нужно готовиться ежедневно.
* Подготовьте детей, умойте их, причешите и переоденьте в чистую, нарядную одежду. Они должны построиться и приветствовать отца, когда он войдет в двери.
* Для такого случая сами наденьте чистый передник и постарайтесь себя украсить - например, повяжите в волосы бант.
* В разговоры с мужем не вступайте, помните, как сильно он устал, и на что ему приходится идти каждодневно на службе, ради вас - молча накормите его, и лишь после того как он прочитает газету вы можете попытаться с ним заговорить".
.................
Ото цікаво, хто ті правила писав - чоловік чи жінка???
Бо читаю, і як анекдот читається....
Щодо суперечки про поради.
То тре мати золоту середину. Коли змовчати і забути, а коли все розказати, що не влаштовує.
Бо часом з дрібниці можна таку сварку закатати, а воно того геть не варто.
Ну всі ми не без гріха, то як багато чогось не подобається - то шо капати щопівгодини? Краще плюнути й сприймати як є.
От коли вже серйозно щось ніяк не сприймається - то говорити та відстоювати, пояснювати так, щоб зрозумів.
Ну от говорю я своєму все те, що писала в темі мене дратує. І толку....Чоловіки то ж з іншої планети.
З другої сторони, за все наше життя в нас криків не було ніколи. А сварки були. Сваримося ми так: мені щось не так настільки, що змиритися я не можу. Я починаю дутися. Чоловік починає витягувати з мене чого то я дуюся. Я починаю розказувати чого і плакати. Ну так мені получається. Але то не важливо. Важливо те, що мене нарешті вислухають і сприймуть серйозно. Бо без мого плачу то все в жарти обертається і не сприймається серйозно. А тут і вислухає, і пожаліє, і поцілує, і розсмішить, і сварки вже нема. І я така рада, що дутися вже не треба :D Хоча буває так дуже рідко в нас. Вже притерлися і не робимо того, що може якось образити іншого.
То певно до кожного чоловіка тре ключик знайти.
То я ше підсумую з нашого досвіду:
- ніколи не опускатися до крику та образ.
- коли треба -змовчати, коли треба - все обговорити
- поважати себе так само, як і чоловіка
- любити себе так само, як і чоловіка
- не контролювати чоловіка(але зробити так, щоб він сам хотів все розказувти та всім ділитися)
як ше шо згадаю, то допишу.