Глобальні оголошення!

Ви вже готуєтесь до Паски? Як?

Модератор: Сяна

Re: Ви вже готуєтесь до Паски? Як?

Повідомлення flower » 05 квітня 2012, 08:57

Зима у вас бачу затяглася конкретно)
А в мене ще кіт не женився) Ще нічого не робила, все часу нема, збиралась починати вікна мити і тюль попрати, а чоловік як сказився 200 літрів соку березового привіз...
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення irinka » 10 квітня 2012, 14:18

Natalinda написав:Так-так пишіть чи хтось буде завтра чи вкна всі миють.

Все-таки добре, що форум був закритий... :hi: стільки роботи переробилося :impossible: я вже і вікна встигла помити, попрала штори і постільну білизну :dance: і речі в шафі поскладала :yes: ще треба поприбирати і залишиться підготовка до святкогово столу :aplo: :***:
Зображення

Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
irinka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 3448 раз.
Подякували: 1929 раз.
Діти: Хлопчик)

Повідомлення loljka » 10 квітня 2012, 15:29

так-так, я вчора теж трохи поприбирала,але з дітиськом то всеодно ще раз треба буде до свят помити... вікна помила на балконі, але кіт встиг брудними лапами повимазувати))))))))) так що знов по другому колу сьогодні
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Повідомлення TanenRom » 10 квітня 2012, 16:24

вікна я не мила, але вчора вимила усю кухню - холодильник, витяжка, плитка, а сьогодні вимивала ванну кімнату.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення taranjka » 10 квітня 2012, 20:03

ми генерального прибирання не робимо, так звичане зроблю, а так щоб все-все зразу то не для мене. і готувати на тижень не буду ::Р:
тільки паску буду вчитися пекти, ну і яйця малювати ::Р:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення flower » 10 квітня 2012, 20:27

о як і ти))) незнаю що зі мною сталось, я все ідеально старалась шоб в мене було чисто, я навіть на Різдво вікна помила, а зараз не хочу і дитина не дуже дає, помила наразі лише одне вікно в ванній і 3 штуки жалюзі з того вікна, ше може в кухні помию, решта вже після свят. Я задумала дитині фотосесію зробити і готуюсь до неї ше помимо прибирання.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення mari » 11 квітня 2012, 00:20

А мені оцей флаймамський план згодився, трохи під себе переробила. Четвертину хати викинула, ще четвертину можна продати, дещо вже віддала.
От план_

Перед тим як почати будувати плани для нашого весняного оновлення, хочу нагадати вам, що ми не зможемо встигнути все. Тому краще відмовтеся від перфекціонізму на старті. Наша мета - обрати з усіх потенційних завдань найголовніші і постаратися приділити їм все можливе увагу. Будьте уважні і вибагливі, складаючи списки справ. Якщо ви заплануєте занадто багато, то напевно багато з цього не встигнете і ваш список невиконаних справ буде, як мішок за спиною, обтяжувати вас, заважати вам і засмучувати.

Давайте пам'ятати: у нас з вами особливе становище, ми - батьки, у багатьох з нас маленькі діти (або навіть по кілька дітей відразу), тому давайте не будемо брати на себе занадто багато. Все, що потрапить у наші списки весняних справ, має бути насправді важливим!

Отже, у нас з вами буде 4 списку весняних справ:

Будинок і господарство - все, що стосується весняного прибирання.
Відносини - ідеї щодо поліпшення взаємин у сім'ї.
Плани і цілі - оновлюємо своє бачення на це літо і рік в цілому.
Турбота про себе - вирішуємо, що важливо зробити для себе, щоб зустріти літо здоровою, красивою і задоволеною життям.

Будинок і господарство

Сюди потрапляють завдання з прибирання, які не входять у ваші регулярні списки справ (ті, які ви робите щодня, щотижня, щомісяця). Швидше за все, це будуть справи «сезонні» або «піврічні»:

випрати і заховати зимовий одяг;
вимити і сховати зимове взуття;
дістати одяг і взуття прийдешнього сезону;
помити вікна;
помити килими;
поміняти штори;
весняне расхламленіе;
прибрати в шафках на кухні і т.д.

Весняне расхламлення

плануючи прибирання в шафах, відразу ж приготуйте три пакети (сумки, коробки) з написами:

продати,
віддати,
викинути.

Прощайтеся з непотрібними речами без жалю. Пам'ятайте: все, що нам не подобається, і все, чим ми не користуємося (навіть якщо це соковижималка або каструля) - це непотріб! А непотріб і порядок неможливі, його можна тільки вигнати зі свого будинку, чим ми з вами і займемося. Расхламлення має стати першим пунктом весняної прибирання для нас з вами.

Плануючи весняне прибирання, ви можете озброїтися ось цим листом «Прибирання в зоні».

Також дуже зручно буде записати всі ваші завдання в лист «4 колонки». Відводимо одну колонку для конкретного приміщення і пишемо список справ для нього. Наприклад, можна назвати колонки так:

кухня,
коридор і ванна,
спальня,
дитяча.

Або групуємо завдання по виду діяльності, щоб відразу зробити те, що можна робити одним махом. В такому разі колонки називаємо, наприклад, так:

випрати,
вимити,
сховати,
расхламити.

Коли ви напишіть списки справ, обов'язково складіть список того, що потрібно купити для прибирання, і придбайте ці речі заздалегідь. Це можуть бути:

щітка для миття вікон,
миючі засоби,
швабра,
контейнери для речей,
сміттєві кульки і т.д.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення mari » 11 квітня 2012, 00:21

Я по 1 кімнаті в 1-2 дня беру. ще 2 шафи лишилось і 2 балкони з вікнами. Ну а там- ще 1 місяць після Пасхи роботи буде!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Lusik » 11 квітня 2012, 11:23

oksana.tesliuk
Ми купляємо м'ясо, щоб пекти ковбаску по-волинськи (м'ясо кусочками, а не мелене) і буженину замість копченої ковбаси та шинки. Набагато корисніше і легше себе після свят почуваєш

А можна рецептик-тільки детальний, бо перший раз буду пекти, а так зазвичай в селі коптять:))
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
Діти: Синусик-котусик
(29.10.2010)

Повідомлення Галина » 12 квітня 2012, 11:37

На балконі прибрали, в кухні, коридорі пробрали. Вікна ще не миті, як встигну сьогодні, то ще може помию. На разу паски буду пекти з Веронікою.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Поперед.Далі

Повернутись до Великодні свята

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей