Перлинка написав:гра питала,шалімар також Олесю,Квіточку,Ладу-Ладочку ,Колібрі ,та ще багато дівчат цікавить
от вони й можуть в о.Мартина запитати. Чи в якогось іншого священика.
Перлинка написав:гра питала,шалімар також Олесю,Квіточку,Ладу-Ладочку ,Колібрі ,та ще багато дівчат цікавить
Перлинка написав:Так ,а тобі власне не цікаво є твої причини вагмими чи ні?Я ,допустимо, дуже прошу щоб ти особисто запитала,які власне вважаються вагомими ,так як я доступу до розділу не маю.Зробиш для мене таку послугу?
Інакше подальше використання ППС вважатиметься гріхом?Якщо воно подається Церквою лиш як тимчасова альтернатива відтермінувати чи перенести чергове запліднення ,яке має бути основною метою статевого акту.
мешканка написав:Наразі, перелік вагомих причин цікавить тільки тебе.
мешканка написав:Лада_Ладочка написав:Дівчата, ті що позитивно ставляться до ППС, скажіть будь ласка по скільк дітей ви готові народжувати? Скільки Бог дасть? Тобто допоки менопауза не настане, ви будете довіряти ППС?
Я єдине знаю: дитина-це святе! Тому не буду ніколи переривати вагітності, якою б та дитина по кількості не була. Я довіряю ППС, принаймні цей метод значно ефективніший від пса. Я якщо ви використовуючи контрацепцію, завагітнієте, то що будете робити?
Повернутись до Готуємося до батьківства
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість