Глобальні оголошення!

Як ви ставитесь до Природнього Планування Сім'ї?

Як ви ставитесь до методу Природнього Планування Сім"ї?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: Як ви ставитесь до Природнього Планування Сім'ї?

Повідомлення мешканка » 06 квітня 2012, 11:38

Перлинка написав:гра питала,шалімар також Олесю,Квіточку,Ладу-Ладочку ,Колібрі ,та ще багато дівчат цікавить

от вони й можуть в о.Мартина запитати. Чи в якогось іншого священика.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Перлинка » 06 квітня 2012, 11:41

Так ,а тобі власне не цікаво є твої причини вагмими чи ні?Я ,допустимо, дуже прошу щоб ти особисто запитала,які власне вважаються вагомими ,так як я доступу до розділу не маю.Зробиш для мене таку послугу?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення мешканка » 06 квітня 2012, 11:42

Перлинка написав:Так ,а тобі власне не цікаво є твої причини вагмими чи ні?Я ,допустимо, дуже прошу щоб ти особисто запитала,які власне вважаються вагомими ,так як я доступу до розділу не маю.Зробиш для мене таку послугу?

сформулюй я запитаю
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Перлинка » 06 квітня 2012, 11:52

ми вже формулювали
ну добре повторю те що гра писала

Які причини використання ППС ,вважаються вагомими і хто саме визначає вагомість?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 06 квітня 2012, 12:14

І ще

якщо ці причини чи обставини усуваються ,то чи означає це що подружжя повинно припинити ппс і бути повністтю відкритими до зачаття в будь -який час?

Інакше подальше використання ППС вважатиметься гріхом?Якщо воно подається Церквою лиш як тимчасова альтернатива відтермінувати чи перенести чергове запліднення ,яка має бути основною метою статевого акту
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 06 квітня 2012, 12:18

Мешканка ,дуже прошу ще це питання додати

Інакше подальше використання ППС вважатиметься гріхом?Якщо воно подається Церквою лиш як тимчасова альтернатива відтермінувати чи перенести чергове запліднення ,яке має бути основною метою статевого акту.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 06 квітня 2012, 14:39

мешканка написав:Наразі, перелік вагомих причин цікавить тільки тебе.

Ты ошибаешься.
Просто она за всех отдувается))
некоторые интересовались открыто, а некоторые, думаю, тихо сидят, следят за дискуссией и ждут ответа....
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення гра з вогнем » 06 квітня 2012, 15:10

На мій погляд ППС є ефективним методом для планування за4аття
Для уникнення за4аття метод малоефективний, зате, мабуть дозволяє від4увати
близбкість з Богом 4ерез Дар життя, завдяки за4аттю дитинки

я не знаю церковних приписів щодо ппс, пробувала запитати у темі, але відповіді не отримала навіть від прихильників методу, тих хто 4итає лекції із його застосування.
насправді цікаво за яких умов церква дозволяє метод, хто саме визна4ає ці умови, 4и є цілеспрямовані вказівки, де це можна по4итати і дізнатися.
мені здається у попердній дискусії все таки було сказано, що метод повинен використовуватися для зачаття, а не визначення плідних днів, щоб цього зачаття уникнути.

щодо мого особистого ставлення.
я не раз 4итала як метод допоміг сім'ям за4ати дитину
* тим сім'ям, які цілеспрямовано використовували метод для за4аття
* тим, які хотіли уникнути вагітності

я не раз 4итала у жінок, котрі здається достеменно знають та використовують метод про нео4ікуванні вагітності(!).

тому вважаю, що використовувати метод для уникнення за4аття неефективно.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Лада_Ладочка » 07 квітня 2012, 01:48

мешканка написав:
Лада_Ладочка написав:Дівчата, ті що позитивно ставляться до ППС, скажіть будь ласка по скільк дітей ви готові народжувати? Скільки Бог дасть? Тобто допоки менопауза не настане, ви будете довіряти ППС?

Я єдине знаю: дитина-це святе! Тому не буду ніколи переривати вагітності, якою б та дитина по кількості не була. Я довіряю ППС, принаймні цей метод значно ефективніший від пса. Я якщо ви використовуючи контрацепцію, завагітнієте, то що будете робити?

Ну я не сперечаюся що дитина - то святе, і на аборт ніколи не збиралася і не збираюся. Дитина яка в нас народилася, була зачата в тому єдиному випадку за три роки коли ПСА невдалося))) так би мовити, і трагедії з цього ні я ні чоловік не робили а раділи що буде дитинка. І якщо вдруге чи втретє наш спосіб уникнути зачаття нас підведе, то я теж народжуватиму як і першого разу, просто думатиму про більш надійні методи контрацепції, чи їх поєднання.
Я не готова в порівнянні з вами приміром народжувати до старості. З вашої відповіді розумію що ви готові до такого і захоплююся такою готовністю.
Лада_Ладочка Офлайн

Повідомлення Перлинка » 07 квітня 2012, 01:52

до старості мало хто народжує,природа вже такого не допускає

і я вопше то на таке не зарікалась,просто писала що поки ще хочу дітей і готова всіх народжувати і любити
Востаннє редагувалось Перлинка в 07 квітня 2012, 01:56, всього редагувалось 2 разів.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Готуємося до батьківства

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість